Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Ekora 2 Sisäkattomaali 18l PM1 valkoinen sävytettävissä

TEKNOS

Vesiohenteinen ja hajuton täyshimmeä sisäkattomaali. M1-päästöluokitus.


95,90 € / kpl

5,33 € / l

Tilaa sävytettynä

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500962443
  • EAN-koodi: 6414620090558

Ekora 2 on täyshimmeä, liuotteeton maali, joka sopii sisäkattojen maalaukseen kuivissa sisätiloissa. Ekora-maalit peittävät hyvin, levittyvät helposti ja jättävät tasaisen, kauniin pinnan. Vesiohenteinen, hajuton Ekora 2 -dispersiomaali sopii puu-, betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- ja rakennuslevypinnoille. Ekora 2:lla maalattu pinta on pölykuiva noin puolen tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa tunnin–kahden kuluttua maalaamisesta. Työvälineet pestään heti käytön jälkeen vedellä ja pesuaineella. Ekora 12 kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokitusten M1-ryhmään. • väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin • täyshimmeä (kiiltoryhmä 6) • riittoisuus: 6–8 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 39 tilavuusprosenttia • tiheys 1,6 g/ml • EU VOC raja-arvo (kat A/a): 30 g/l. Tuotteen VOC: maks. 30 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä maalattavat pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Puhdista uudet pinnat pölystä ja liasta. Aikaisemmin maalatut pinnat kannattaa pestä maalipesuaineella ja huuhtoa huolellisesti vedellä. Hio kovat tai kiiltävät pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Silota pinnan epätasaisuudet kohteeseen sopivalla tasoitteella. Hio kuivunut tasoite ja poista hiontapöly. Teräspinnat on syytä pohjamaalata tartuntapohjamaalilla. Myös lautapintojen oksankohdat kannattaa pohjamaalata. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä Ekora 2 telalla, ruiskulla tai siveltimellä 1–2 kertaan. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Tuulettaminen maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana nopeuttaa maalin kuivumista. MAALIPINNAN HOITO Maalipinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin neljässä viikossa. Ennen tätä maalipintaa on käsiteltävä varoen. Puhdista maalipinta varovasti kuivalla siivousvälineellä: maali ei kestä kosteapyyhintää tai pesuaineita. Muista myös: tasoite, pohjamaali, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit, suojamuovit ja maalaustelineet.

Tuote

Paino
27.13 kg
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
5
Perusmaali
PM1
Kiilto
Täyshimmeä
Käyttö
Sisälle
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
6
Sävytys
Sävytettävissä
Pakkauskoko (l)
18

Pakkaus

Paino
28.73 kg
Nettosisältö
18 LTR
Korkeus
37 cm
Pituus
33 cm
Leveys
33 cm

Vastuullisuusluokka

Kiertotalous
Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

Joutsenmerkki-sertifioitu
Kyllä
VOC-pitoisuus < 8 % (paino/tilavuus)
Kyllä
M1-sertifioitu
Kyllä

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 5-Kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro. 247-500-7] ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro. 220-239-6] (3:1) seos ja 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. EUH210 Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä. Faroangivelser: EUH208 EUH 208 Innehåller blandning av 5-klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG nr. 247-500-7] och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG nr. 220-239-6] (3:1) och 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion. EUH210 Säkerhetsdatablad finns att rekvirera.