Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Ferrex Combi Ruosteenestomaali 2,7l PM1

TEKNOS

Erittäin korkean korroosiosuojan antava vesipohjainen puolihimmeä korroosiosuojamaali metallipinnoille. Ei vaadi erillistä pohjamaalia. Erinomainen värin ja kiillon pysyvyys. Tuote on sävytettävissä ulkomaalikartan sävyihin.

  • riittoisuus 8-10 m²/l
  • puolihimmeä
  • hyvä värin ja kiillon pysyvyys

92,90 € / kpl

34,41 € / l

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 502378028
  • EAN-koodi: 6414621185833

Vesiohenteinen sävytettävä korroosionestomaali, joka soveltuu pohja-, pinta- ja yksikerrosmaalaukseen. Sopii lähes kaikille maalaamattomille ja aiemmin maalatuille metallipinnoille sisällä ja ulkona. Erinomainen tartunta metalli- ja maalipinnoille sekä hyvä sään- ja rasituksenkesto. Antaa metallipinnalle erittäin korkean korroosiosuojan. Maalin ominaisuuksiin sisältyy myös pinnan todella hyvä värin ja kiillon pysyvyys, joten maalatut pinnat näyttävät vastamaalatuilta vuosienkin jälkeen. Tuotetta ei tarvitse hyvän säänkestonsa vuoksi pintamaalata. Hyviä käyttökohteita tuotteelle ovat erilaiset metallipinnat sisällä ja ulkona. Tuote tarjoaa erinomaista ruostesuojausta ja/tai tartuntapohjamaalausta vaativille teräs- ja rautapinnoille: peltikatot, julkisivut, parvekerakenteet, kattotikkaat, aitarakenteet, ovet, ikkunat, pilarit, palkistot, kiinto- ja irtokalusteet. Alustasuosituksena tuotteelle on erilaiset metallipinnat, kuten rauta, teräs, sinkitty teräs, sinkitty/galvanoitu teräsohutlevy (katto- ja julkisivupellit), alumiini ja kupari. Aiemmin akrylaatti-, alkydi-, polyuretaani-, epoksi- ja polyesterisideaineisilla maaleilla tai pinnoitteilla pohja- tai pintamaalatut metallipinnat. Tartunta myös konepajapohjamaalien päälle on hyvä. Tuotteen ominaisuudet: • Kiiltoryhmä 4, puolihimmeä • Sävytettävissä: Perusmaalit 1 (valkoinen) ja 3, jotka voidaan sävyttää sävytyspastoilla ulkomaalivärikartan sävyihin. Valmissävyt: harmaa S4500-N, musta S9000-N. • Ohenne: vesi • Riittoisuus: 8-10m²/l • Levitysmenetelmä: Sivellin, Ruiskutus

Tuote

Paino
3.29 kg
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
10
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
8
Perusmaali
PM1
Kiilto
Puolihimmeä
Käyttö
Sisälle ja ulos
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
10
Sävytys
Sävytettävissä
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
8
Pakkauskoko (l)
2.7

Pakkaus

Paino
3.64 kg
Nettosisältö
2.7 LTR
Korkeus
16 cm
Pituus
21 cm
Leveys
21 cm

Vastuullisuusluokka

Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

VOC-pitoisuus < 8 % (paino/tilavuus)
Kyllä

Vaaralausekkeet:

EUH211 Varoitus! Vaarallisia keuhkorakkuloihin kulkeutuvia pisaroita saattaa muodostua suihkutuksen yhteydessä. Älä hengitä suihketta tai sumua. EUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni (BIT) ja reaktiomassa: 5-kloori-2-metyyli-2Hisotiatsol-3-onin ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin (3:1) (C(M)IT/MIT (3:1)). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Tämä tuote sisältää biosidivalmistetta, joka suojelee tuotetta varastoinnin aikana. Sisältää C(M)IT/MIT (3:1). Käytä suojakäsineitä. Faroangivelser: EUH211 Varning! Farliga respirabla droppar kan bildas vid sprejning. Inandas inte sprej eller dimma. EUH208 Innehåller 1,2-benzisotiazol-3(2H)-on (BIT) och reaktionsmassa av 5-klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-on och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on (3:1) (C(M)IT/MIT (3:1)). Kan orsaka en allergisk reaktion. Innehåller biocider för att skydda produkten under lagring. Innehåller C(M)IT/MIT (3:1). Använd skyddshandskor.