Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Ferrex Combi Ruosteenestomaali 3l musta

TEKNOS

Erittäin korkean korroosiosuojan antava vesipohjainen puolihimmeä korroosiosuojamaali metallipinnoille. Ei vaadi erillistä pohjamaalia. Erinomainen värin ja kiillon pysyvyys.

  • riittoisuus 8-10 m²/l
  • puolihimmeä
  • hyvä värin ja kiillon pysyvyys

97,90 € / kpl

32,63 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 502379790
  • EAN-koodi: 6414621185857

Vesiohenteinen sävytettävä korroosionestomaali, joka soveltuu pohja-, pinta- ja yksikerrosmaalaukseen. Sopii lähes kaikille maalaamattomille ja aiemmin maalatuille metallipinnoille sisällä ja ulkona. Erinomainen tartunta metalli- ja maalipinnoille sekä hyvä sään- ja rasituksenkesto. Antaa metallipinnalle erittäin korkean korroosiosuojan. Maalin ominaisuuksiin sisältyy myös pinnan todella hyvä värin ja kiillon pysyvyys, joten maalatut pinnat näyttävät vastamaalatuilta vuosienkin jälkeen. Tuotetta ei tarvitse hyvän säänkestonsa vuoksi pintamaalata. Hyviä käyttökohteita tuotteelle ovat erilaiset metallipinnat sisällä ja ulkona. Tuote tarjoaa erinomaista ruostesuojausta ja/tai tartuntapohjamaalausta vaativille teräs- ja rautapinnoille: peltikatot, julkisivut, parvekerakenteet, kattotikkaat, aitarakenteet, ovet, ikkunat, pilarit, palkistot, kiinto- ja irtokalusteet. Alustasuosituksena tuotteelle on erilaiset metallipinnat, kuten rauta, teräs, sinkitty teräs, sinkitty/galvanoitu teräsohutlevy (katto- ja julkisivupellit), alumiini ja kupari. Aiemmin akrylaatti-, alkydi-, polyuretaani-, epoksi- ja polyesterisideaineisilla maaleilla tai pinnoitteilla pohja- tai pintamaalatut metallipinnat. Tartunta myös konepajapohjamaalien päälle on hyvä. Tuotteen ominaisuudet: • Kiiltoryhmä 4, puolihimmeä • Sävytettävissä: Perusmaalit 1 (valkoinen) ja 3, jotka voidaan sävyttää sävytyspastoilla ulkomaalivärikartan sävyihin. Valmissävyt: harmaa S4500-N, musta S9000-N. • Ohenne: vesi • Riittoisuus: 8-10m²/l • Levitysmenetelmä: Sivellin, Ruiskutus

Tuote

Paino
3.44 kg
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
10
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
8
Perusmaali
Muu
Kiilto
Puolihimmeä
Käyttö
Sisälle ja ulos
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
10
Sävytys
Ei voida sävyttää
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
8
Pakkauskoko (l)
3

Pakkaus

Paino
3.79 kg
Nettosisältö
3 LTR
Korkeus
16 cm
Pituus
21 cm
Leveys
21 cm

Vastuullisuusluokka

Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

USDA-sertifioitu biopohjainen tuote
Ei
EC1 PLUS -sertifioitu
Ei
EU-ympäristömerkki
Ei
Allergiatunnus
Ei
GEV-EMICODE EC1 -sertifioitu
Ei
Joutsenmerkki-sertifioitu
Ei
Orgaaninen liuotinpohjainen maali
Ei
VOC-pitoisuus <lt/> 8 % (paino/tilavuus)
Kyllä
OK biobased -sertifioitu
Ei
Cradle to Cradle -sertifioitu
Ei mikään
M1-sertifioitu
Ei
Tuote kierrätettävissä tai valmistajalla takaisinottopalvelu
Ei

Vaaralausekkeet:

EUH211 Varoitus! Vaarallisia keuhkorakkuloihin kulkeutuvia pisaroita saattaa muodostua suihkutuksen yhteydessä. Älä hengitä suihketta tai sumua. EUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni (BIT) ja reaktiomassa: 5-kloori-2-metyyli-2Hisotiatsol-3-onin ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin (3:1) (C(M)IT/MIT (3:1)). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Tämä tuote sisältää biosidivalmistetta, joka suojelee tuotetta varastoinnin aikana. Sisältää C(M)IT/MIT (3:1). Käytä suojakäsineitä. Faroangivelser: EUH211 Varning! Farliga respirabla droppar kan bildas vid sprejning. Inandas inte sprej eller dimma. EUH208 Innehåller 1,2-benzisotiazol-3(2H)-on (BIT) och reaktionsmassa av 5-klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-on och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on (3:1) (C(M)IT/MIT (3:1)). Kan orsaka en allergisk reaktion. Innehåller biocider för att skydda produkten under lagring. Innehåller C(M)IT/MIT (3:1). Använd skyddshandskor.