FUTURA 3 TARTUNTAPOHJAMAALI PM1 0,9L VALKOINEN

FUTURA 3 TARTUNTAPOHJAMAALI PM1 0,9L VALKOINEN

TEKNOS

Monikäyttöinen alkydipohjamaali. Soveltuu pohja-, hionta-, tartunta- ja välimaaliksi. Sisä- ja ulkotiloissa olevien kalusteiden sekä lastu-, kuitu- ja kipsilevyjen pohjamaalaukseen. Voidaan käyttää myös sisäkattojen maalaukseen. Täyshimmeä.


21,95 € / kpl

24,39 € / l

Hinta verkkokaupassa

Toimitettavissa verkkokaupastaEi toimitettavissa verkkokaupasta

  • Tuotenumero: 500806915
  • EAN-koodi: 6414620187661

Futura 3 on monikäyttöinen täyshimmeä pohjamaali sekä sisä- että ulkokäyttöön. Teknoksen Futura 3 soveltuu pohja-, tartunta- ja välimaaliksi. Täyshimmeä, liuotinohenteinen Futura 3 -pohjamaali sopii puisten sisä- ja ulkokalusteiden sekä lastu-, kuitu- ja kipsilevyjen pohjamaalaukseen. Futura 3:lla voit pohjamaalata myös metalliset sisätilojen kalusteet, lasi- ja kaakelipinnat sekä PVC-muovi- ja katalyyttimaalipinnat. Futura 3:a voidaan käyttää myös sisäkattojen maalaukseen. Maalipinta on pölykuiva noin kahden tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa kuuden tunnin kuluttua maalauksesta. Pohjamaalin voi sävyttää, mutta sävytystarkkuus ei ole täydellinen. • väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin • täyshimmeä (kiiltoryhmä 6) • riittoisuus: 8–10 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 50 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,4 g/ml • EU VOC -raja-arvo (kat A/i): 500 g/l 2010. Tuotteen VOC maks. 500 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Poista käsiteltävästä pinnasta irtonainen aines, lika ja pöly. Poista metallipinnoilta mahdollinen ruoste teräsharjalla. Poista irtoava ja heikosti kiinni oleva maali; lateksimaalit on syytä poistaa kokonaan. Hio kovat ja kiiltävät pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly ennen maalausta. MAALAAMINEN Sekoita Futura 3 -pohjamaali huolellisesti ennen käyttöä. Ohenna maalia puupintojen maalauksessa tarvittaessa lakkabensiinillä 5–10 % ja levitä maali siveltimellä, maalausharjalla, telalla tai ruiskulla. Ruiskumaalauksessa maalia ohennetaan 5–15 %. Maalaa Futura 3:lla pohjamaalattu pinta kohteeseen sopivalla pintamaalilla Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: pintamaali, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Vaaralausekkeet

H226 Syttyvä neste ja höyry. EUH208 Sisältää 2-butanonioksiimi ja kobolttibis(2-etyyliheksanoaatti). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: H226 Brandfarlig vätska och ånga. H336 Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad. EUH208 Innehåller 2-butanonoxim och kobolt-bis (2-etylhexanoat). Kan orsaka en allergisk reaktion.

Tuote

Paino
1.28 kg
Pakkauskoko (l)
0,9
Kiilto
Täyshimmeä
Ohenne
Liuotin
Käyttö
Sisälle ja ulos
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
5
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
9

Pakkaus

Paino
1.38 kg
Korkeus
13.5 cm
Pituus
11 cm
Leveys
11 cm