Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Harmony Care Sisustusmaali 9l A täyshimmeä

TIKKURILA
  • EAN-koodi: 6408070115879 | Tuotenumero: 502217256

Osittain biopohjainen, täyshimmeä sisustusmaali, jossa vähemmän fossiilisia aineita. Korkealaatuinen seinäpintojen maali, joka luo käsinkosketeltavan sametinhimmeän pinnan, jossa värit toistuvat pehmeinä ja syvinä.

  • täyshimmeä
  • riittoisuus 8–12 m²/l
  • vesiohenteinen

Tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Katso myymäläsaatavuus ja hinta tästä.

Tilaa sävytettynä

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Ei ostettavissa verkosta

  • EAN-koodi: 6408070115879
  • Tuotenumero: 502217256

Tikkurilan Harmony Care on laadukas ja ympäristöystävällinen täyshimmeä sisustusmaali, joka luo kauniin, sametinhimmeän pinnan. Osittain biopohjainen Harmony Care -sisustusmaali soveltuu sisäseinien maalaamiseen kuivissa sisätiloissa, ja se toistaa sävyt miellyttävän pehmeinä ja syvinä. Vesiohenteinen Harmony Care -sisustusmaali on ympäristötietoinen valinta sisäseinien maalaamiseen: maalin orgaanisen hiilen kokonaismäärästä 30 % on korvattu biopohjaisella osuudella, joten se sisältää vähemmän fossiilisia aineita. Harmony Care on yksi eniten ympäristösertifiointeja saavuttanut tuote Tikkurilan valikoimassa. Tuotteella on mm. rakennusmateriaalien vähäpäästöisyydestä kertova päästöluokitus M1, Joutsenmerkki sekä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton tunnus. Täyshimmeä Harmony Care -sisustusmaali soveltuu sisämaalaukseen betoni-, rappaus- tasoite-, tiili- ja yleisimmille rakennuslevypinnoille esimerkiksi olohuoneissa, makuuhuoneissa ja lastenhuoneissa. Maalipinta on pölykuiva noin puolen tunnin ja päällemaalattavissa 1–2 tunnin kuluttua maalaamisesta. Työvälineet pestään vedellä ja saippualla. Harmony Care on sävytettävissä Tikkurilan peittäviin väreihin. Sävytys on ostettava erikseen. • väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin • täyshimmeä (kiiltoryhmä 6) • riittoisuus: n. 8–12 m²/l • kuiva-ainepitoisuus 40 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,3 kg/l • EU VOC -raja-arvo (cat A/a) 30 g/l (2010). Harmony Care sisältää VOC maks. 10 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla pinnat huolellisesti saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Maalaamaton pinta Puhdista pinta liasta ja pölystä. Tasoita tarvittaessa kohteeseen soveltuvalla tasoitteella, hio ja poista hiontapöly. Pohjamaalaa pinta sopivalla pohjamaalilla. Aikaisemmin maalattu pinta Pese pinta seinäpinnoille sopivalla pesuaineella. Hio kovat, kiiltävät maalatut pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Silota pinta kohteeseen soveltuvalla tasoitteella. Hio pinta hyvin ja poista taas hiontapöly. Pohjamaalaa tarvittaessa. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä maali siveltimellä, telalla tai ruiskulla 1–2 kertaan. Harmony Care -maali saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin kuukauden kuluttua maalaamisesta – ennen sitä maalipintaa on syytä käsitellä varoen. MAALIPINNAN HOITO Puhdista Harmony Care -sisustusmaalilla maalatut pinnat neutraalilla pesuaineliuoksella esimerkiksi siivousliinan avulla. Erittäin likaisten pintojen puhdistamiseen voi käyttää heikosti emäksistä pesuaineliuosta. Pinta ei saa jäädä märäksi puhdistuksen jälkeen. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. K-Raudan kattavasta valikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi onnistuneeseen maalausprojektiin: tasoitteet, telat ja siveltimet sekä maalarinteipit ja suojamuovit!

Tuote

Paino
11.74 kg
Toimittajan ilmoittama alkuperämaa
Suomi
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
8
Perusmaali
A
Kiilto
Täyshimmeä
Käyttö
Sisälle
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
12
Sävytys
Sävytettävissä
Pakkauskoko (l)
9

Pakkaus

Paino
12.2 kg
Nettosisältö
9 LTR
Korkeus
23 cm
Pituus
31 cm
Leveys
31 cm

Vastuullisuusluokka

Kiertotalous
Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

EU-ympäristömerkki
Kyllä
Allergiatunnus
Kyllä
Joutsenmerkki-sertifioitu
Kyllä
VOC-pitoisuus < 8 % (paino/tilavuus)
Kyllä
M1-sertifioitu
Kyllä

Vaaralausekkeet:

Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni (BIT) ja reaktiomassa: 5-kloori-2-metyyli-2Hisotiatsol-3-onin ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin (3:1) (C(M)IT/MIT (3:1)). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. FAROANGIVELSER: Innehåller 1,2-benzisotiazol-3(2H)-on (BIT) och reaktionsmassa: 5-klor-2-metyl-2Hisotiazol-3-on och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on (3:1) (C(M)IT/MIT (3:1)). Kan orsaka en allergisk reaktion.