Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Luja 40 Pintamaali puolikiiltävä 9l A valkoinen sävytettävissä

TIKKURILA

Erinomainen valinta tilaan, joka on alttiina lialle ja kovalle rasitukselle. Erittäin hyvä pesun-ja kulutuksenkestävyys. Sopii myös kosteisiin tiloihin. Sisältää parhaan homesuojan. Kolme kiiltoastetta. Päästöluokka M1.

149 € / kpl

16,56 € / l

Tilaa sävytettynä

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500117121
  • EAN-koodi: 6408070013304

Tikkurilan Luja 40 on puolikiiltävä erikoisakrylaattimaali olosuhteisiin, jotka vaativat maalilta erityistä kestävyyttä. Luja 40 -pintamaali kestää erinomaisesti pesua, kovaa rasitusta ja kosteutta – eikä se homehdu. Vesiohenteinen Luja 40 -pintamaali on luotettava valinta kovalle rasitukselle ja likaantumiselle altistuvien sisäseinien ja -kattojen maalaamiseen niin kodeissa kuin julkisissa tiloissakin. Käyttökohteita ovat esimerkiksi eteisaulat, porraskäytävät, sairaalatilat ja muut tavallista kovempaan rasitukseen joutuvat tilat. Luja 40 -maali on homesuojattu, ja siksi se soveltuu myös kosteisiin tiloihin, kuten kylpy- ja pukuhuoneisiin. Luja 40 on vähäpäästöinen, rakennusmateriaalien M1-päästöluokkaan kuuluva maali. Erittäin kestävä maali kestää hyvin kulutusta, erilaisia kemikaaleja sekä pesemistä voimakkailla pesuaineilla, joten sillä voi maalata kodin vaativimmatkin tilat. Luja 40 sopii niin uusille kuin aikaisemmin maalatuille pinnoille. Maalipinta on kosketuskuiva noin kahden tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa noin neljän tunnin kuluttua maalaamisesta. Työvälineet pestään vedellä. • väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin • puolikiiltävä (kiiltoryhmä 3) • riittoisuus: imemättömille pinnoille 10–12 m²/l, imeville pinnoille 7–9 m²/l • kuiva-ainepitoisuus 40 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,2 kg/l • EU VOC -raja-arvo (kat A/b): 100 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 100 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Maalaamaton pinta Puhdista uusi pinta liasta ja pölystä. Tasoita tarvittaessa kohteeseen soveltuvalla tasoitteella ja hio pinta, kun se on kuivunut. Poista hiontapöly ja pohjamaalaa pinta sopivalla pohjamaalilla, esimerkiksi Luja Yleispohjamaalilla. Aikaisemmin maalattu pinta Pese aikaisemmin maalattu pinta maalipesuaineella ja anna kuivua. Poista irtoava vanha maali. Hio kovat ja kiiltävät maalipinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Tasoita halkeamat ja kolot kohteeseen sopivalla tasoitteella ja hio kuivunut pinta. Poista hiontapöly ja pohjamaalaa tarvittaessa. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä maali telalla, ruiskulla tai siveltimellä yhteen tai kahteen kertaan. Maalipinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin kuukauden kuluttua maalaamisesta – ennen sitä pintaa kannattaa käsitellä varoen. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: pohjamaali, tasoite, telat ja siveltimet, maalarinteipit sekä suojapahvit ja -muovit.

Vaaralausekkeet:

H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. EUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni, 5-Kloori-2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro 247-500-7] ja 2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro 220-239-6] (3:1) seos ja 2-oktyyli-2H-isotiatsol-3-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer. EUH208 Innehåller 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on, blandning av 5-klor-2-metyl-4-isotiazolin-3-on [EG nr. 247-500-7] och 2-metyl-4-isotiazolin-3-on [EG nr. 220-239-6] (3:1) och 2-oktyl-2H-isotiazol-3-on. Kan orsaka en allergisk reaktion.

Tuote

Paino
10.98 kg
Perusmaali
A
Sävytys
Sävytettävissä
Riittoisuus/pintamaalaus (imevä pinta), m²/l
8
Riittoisuus/pintamaalaus (imemätön pinta), m²/l
12
Pakkauskoko (l)
9
Kiilto
Puolikiiltävä
Ohenne
Vesi
Käyttö
Sisälle

Pakkaus

Paino
12.012 kg
Nettosisältö
9 LTR
Korkeus
20 cm
Pituus
32.5 cm
Leveys
31 cm