Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Öljypohja Pohjamaali 2,7l C sävytettävä

TIKKURILA

Himmeä alkydiöljypohjamaali puupuhtaiden puupintojen ulkomaalaukseen. Erityisesti vanhoille, kuluneille pinnoille. Sävytettävissä.

46,95 € / kpl

17,39 € / l

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500962681
  • EAN-koodi: 6408070036327

Tikkurilan Öljypohja on perinteinen ulkopintojen pohjamaali, joka muodostaa hyvin tarttuvan alustan talomaalille ja helpottaa sen sivelyä. Öljypohja sopii sekä uusille että vanhoille pinnoille. Pohjamaali parantaa maalattavan pinnan vedenhylkivyyttä, sillä se estää suoran sadeveden imeytymisen puuhun. Pohjamaalaus myös vähentää puun uuteaineiden aiheuttamaa maalipinnan värjäytymistä. Liuotinohenteinen Tikkurilan Öljypohja tarttuu erinomaisesti tehdaspohjamaalattuun ja aikaisemmin öljymaalattuun puupintaan, ja sen himmeään pintaan pintamaali on helppo sivellä. Öljypohjalla voit pohjamaalata ulkoseinien lisäksi ikkunanpuitteet, kaiteet ja aidat. Pintamaalauksen voi tehdä vuorokauden kuluttua maalaamisesta. Työvälineet pestään lakkabensiinillä käytön jälkeen. • väri: sävytettävä tummiin sävyihin (ei voida käyttää ilman sävytystä) • himmeä (kiiltoryhmä 5) • ohenne: liuotin • riittoisuus: sahatulle pinnalle 5–8 m²/l, höylätylle pinnalle 8–10 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 56 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,4 kg/l • EU VOC -raja-arvo (kat A/g): 350 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 350 g/l. HUOM! Tätä tuotetta voi käyttää ainoastaan sävytettynä. Sävytys on ostettava erikseen. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla pinnat saat kauniin ja kestävän lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Maalaamaton puupinta Uusi puupinta kannattaa pohjustaa mahdollisimman aikaisessa rakennusvaiheessa. Poista irtoava pihka oksankohdista ja suojaa ruostuvat metalliosat kuten naulankannat ruosteenestopohjamaalilla. Aikaisemmin maalattu puupinta Poista aikaisemmin maalatuista puupinnoista irtoava aines ja nukkaantunut harmaa puupinta kaapimella ja harjaa pinta puhtaaksi teräsharjalla. Käytä homeen poistamiseen tarvittaessa homepesuainetta. Käsittele puupuhtaat pinnat pohjusteella. MAALAAMINEN Sekoita maali hyvin ja maalaa puupuhtaat pinnat siveltimellä kertaalleen. Käsittele puun päätypinnat erityisen huolellisesti. Pintamaalaus kannattaa tehdä mahdollisimman pian pohjamaalauskäsittelyn jälkeen, viimeistään 6–10 kuukauden kuluttua Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva eli puun kosteuspitoisuuden alle 20 %, lämpötilan vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: talomaali, maalipesuaine, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, maalaustelineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tuote

Paino
3.456 kg
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
9
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
5
Perusmaali
C
Kiilto
Himmeä
Käyttö
Ulos
Ohenne
Liuotin
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
10
Sävytys
Sävytettävä
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
6
Pakkauskoko (l)
2.7

Pakkaus

Paino
3.829 kg
Nettosisältö
2.7 LTR
Korkeus
18 cm
Pituus
16 cm
Leveys
19.2 cm

Ympäristötiedot

USDA-sertifioitu biopohjainen tuote
Ei
EC1 PLUS -sertifioitu
Ei
EU-ympäristömerkki
Ei
Allergiatunnus
Ei
GEV-EMICODE EC1 -sertifioitu
Ei
Joutsenmerkki-sertifioitu
Ei
Orgaaninen liuotinpohjainen maali
Kyllä
VOC-pitoisuus <lt/> 8 % (paino/tilavuus)
Ei
OK biobased -sertifioitu
Ei
Cradle to Cradle -sertifioitu
Ei mikään
M1-sertifioitu
Ei
Lue lisää vastuullisuudesta

Vaaralausekkeet:

H226 Syttyvä neste ja höyry. H317 Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Faroangivelser: H226 Brandfarlig vätska och ånga. H317 Kan orsaka allergisk hudreaktion. H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.