Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Orangeria Canopia Triomph 16m²

CANOPIA BY PALRAM

Tukevassa T-muotoisessa Orangeryssa on korkeat sivuseinät ja holvikatot. Tila on riittävän suuri ruokapöydälle. Neljä automaattiavaajalla varustettua tuuletusluukkua ja pariovet pitävät huolen riittävästä tuuletuksesta.

5 195 € / kpl

Tuote rahtivapaasti kotiosoitteeseen. 14 vrk:n sisällä tapahtuvista peruutuksista asiakkaalta peritään palautusrahti tehtaalle Ruotsiin.

Toimitus
ToimitettavissaAnna postinumero nähdäksesi toimitusvaihtoehdot

  • Tuotenumero: 502607631
  • EAN-koodi: 7290108610376

Saanut inspiraationsa ajatuksesta yhdistää puutarha, koti ja ulkoilmaelämä. Arvioi uudelleen puutarhasi mahdollisuuksia pakopaikkana Triomme-puutarhamökin avulla. Tukevassa T-muotoisessa Orangeryssa on korkeat sivuseinät ja holvikatot, jotka tarjoavat sinulle yli 9 jalkaa työskentelytilaa, sekä runsas pohjaratkaisu, jossa on riittävästi tilaa todella nautinnollisen ulkoilmakokemuksen luomiseen. Riittävän suuri ruokapöydälle, jossa voit jakaa aterioita suosikkihenkilöidesi kanssa, tai oleskelutilaksi, joka on täynnä mukavia istuimia, jotta voit paeta päivittäistä stressiä. Triomme on tarkoitettu laajentamaan ja kohottamaan elintilaasi. Erikseen hankittavan valaistuksen ja lämmityksen avulla voit luoda kutsuvan ympäristön, jota haluat käyttää ympäri vuoden. Hengitä ympäristöä neljällä suurella, automaattisella kattotuulettimella ja kaksoiskääntöovilla, jotka avautuvat ja sulkeutuvat helposti ja tarjoavat runsaan ilmavirran. Ovet voidaan asentaa eteen tai sivulle tilamahdollisuuksiesi ja tarpeittesi mukaisesti. Yhtenäinen akryylilasilasitus vähentää ulkoa tulevaa melua ja on poikkeuksellisen turvallinen, muodostaen sinulle ja perheellesi mukavan yksityisen tilan, johon voitte luottaa. Alumiinirungossa on hieno musta viimeistely, ja se on tarpeeksi vahva pitämään hyllyt missä tahansa kasvihuoneen sisällä kasveille, koristeille, kirjoille tai vaikkapa ulkoaterioille. Triomme on käytännössä huoltovapaa, joten voit rentoutua, nauttia ja juhlia joka päivä. Tyylikäs design: Upea puutarhamökki tuo hienostuneisuutta ja turvaa pihallesi Erikoissuuri rakenne: Tilava appelsiinitarha on 16,2 m², korkealla katolla (285 cm) ja sivuseinillä (190 cm) Kimmoisat polykarbonaattipaneelit: 10 mm kaksiseinäiset kattopaneelit suojaavat voimakkaalle auringonvalolle altistumiselta ja jatkavat kasvukauttasi suojaamalla kasveja syksyn pakkasilta. Valonläpäisy: Kristallinkirkkaiden seinäpaneelien valonläpäisy: on yli 90 %. Kirkkaat 2 mm paksut akryylilasipaneelit vähentävät melua ja parantavat turvallisuutta. Jauhemaalattu alumiinirunko: Vahvaa, korroosiota hylkivää metallia, joka on vahvistettu sisätuilla ja sisältää sinkityn teräsalustan (ankkurit eivät sisälly toimitukseen). Katon tuuletusaukot: Sisältää neljä suurta, automaattista kattotuuletusaukkoa, jotka toimivat ilman sähkövirtaa. Ympärivuotinen säänkesto: Kestää enintään 120 km/h tuulta ja 100 kg/m² lumikuorman Sisäänrakennettu kouru: Mukana kourujärjestelmä sadeveden ohjaamiseen sen käyttämiseksi kasteluun Ankkurointijärjestelmä: sisäinen järjestelmä lisää vakautta ja lujuutta Helppo kulku: Matala kynnys ja lukittavat saranoidut leveät ja korkeat pariovet mahdollistavat helpon kulun (riippulukko ei sisälly toimitukseen) Itsekokoaminen: Liukupaneelijärjestelmä sisältää esiporatut profiilit ja esileikatut liukupaneelit ja kaikki asennusosat. 10 vuoden rajoitettu takuu

Tuote

Paino
255 kg
Takuu
120 kuukautta

Pakkaus

Paino
261 kg
Korkeus
13 cm
Pituus
267 cm
Leveys
79 cm