Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Paneelikattomaali 9l valkoinen

TEKNOS

Vesiohenteinen akrylaattidispersiomaaali puupinnoille. Uusien ja aiemmin lakattujen tai maalattujen paneelikattojen pohja- ja pintamaalaukseen kuivissa sisätiloissa. Himmeä. Väri valkoinen NCS S0500-N.

  • riittoisuus 6-8 m²/l

113 € / kpl

12,56 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 501376987
  • EAN-koodi: 6414621083818

Teknoksen Paneelikattomaali on valkoinen, himmeäkiiltoinen akrylaattidispersiomaali paneelikattojen maalaamiseen kuivissa ja kosteissa sisätiloissa. Paneelikattomaali peittää hyvin ja luo tasaisen, kauniin valkoisen maalipinnan. Teknoksen paneelikattomaali on kehitetty erityisesti paneelikattojen maalaamiseen. Himmeäpintainen, vesiohenteinen valmiiksi sävytetty maali sopii sekä pohja- että pintamaalaukseen uusille sekä aikaisemmin maalatuille tai lakatuille puupaneelipinnoille. Valkoinen paneelikatoille tarkoitettu maali peittää hyvin ja ehkäisee tehokkaasti läpilyöntejä eli puun uuteaineiden ja tummentumien kulkeutumista puun pintaan. Lopputuloksesta tulee kestävä, siisti ja kauniin tasainen. Maalipinta on pölykuiva noin tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa noin kolmen tunnin kuluttua maalaamisesta. Pese työvälineet lämpimällä vedellä ja pesuaineella heti käytön jälkeen. Teknoksen paneelikattomaali kuuluu rakennusmateriaalien vähäpäästöiseen M1-päästöluokkaan. • väri: valkoinen • himmeä (kiiltoryhmä 5) • riittoisuus: 6–8 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 40 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,3 kg/l • EU VOC -raja-arvo (kat A/a): 30 g/l. Tuotteen VOC: maks. 30 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä pinnat ohjeen mukaan saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Puhdista uudet pinnat liasta ja pölystä, jotta maali tarttuu mahdollisimman hyvin. Pese aikaisemmin maalatut tai lakatut pinnat maalipesuaineella ja anna kuivua. Poista heikosti kiinni oleva maali tai lakka kokonaan. Jos pinta on aikaisemmin käsitelty puuvahalla tai -öljyllä, maalin soveltuvuus kannattaa varmistaa kokeilemalla sitä pieneen huomaamattomaan kohtaan. MAALAAMINEN Sekoita paneelikattomaali huolellisesti ennen käyttöä. Levitä maali mieluiten siveltimellä – sillä saat tasaisimman lopputuloksen. Pohjamaalaukseen käytetään ohentamatonta paneelikattomaalia. Maalipinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin kuukauden kuluttua maalaamisesta – ennen sitä maalipintaa on syytä käsitellä varoen. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Matalahko lämpötila ja korkeahko kosteuspitoisuus helpottavat maalaamista, ja tuulettaminen maalaustyön aikana ja sen jälkeen nopeuttavat kuivumista.

Tuote

Paino
11.53 kg
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
6
Perusmaali
PM1
Kiilto
Himmeä
Käyttö
Sisälle
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
8
Sävytys
Ei voida sävyttää
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
Pakkauskoko (l)
9

Pakkaus

Paino
12.58 kg
Nettosisältö
9 LTR
Korkeus
22 cm
Pituus
33 cm
Leveys
33 cm

Vastuullisuusluokka

Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

VOC-pitoisuus < 8 % (paino/tilavuus)
Kyllä
M1-sertifioitu
Kyllä

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 5-Kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro. 247-500-7] ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro. 220-239-6] (3:1) seos ja 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. EUH210 Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä. Sisältää tuotteen säilyvyyttä parantavia biosidivalmisteita: BIT ja EGForm ja MIT ja C(M)IT/MIT (3:1). Faroangivelser: EUH208 Innehåller 5-klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG-nr 247-500-7] och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG-nr 220-239-6] (3:1) och 1,2-benzisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion. EUH210 Säkerhetsdatablad finns att rekvirera. Innehåller biocider för konservering under lagring: BIT och EGForm och MIT och C(M)IT/MIT (3:1).