Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Rust-Oleum Chalky Finish Kalustemaali 750ml Graphite

CHALKY

Vesiohenteinen, hajuton ja helposti siveltävä ja telattava maali. Sileä, kalkkimainen lopputulos. Tarttuu hyvin lakatulle ja maalatulle pinnalle ilman hiontaa ja pohjamaalia. Runsaspigmenttinen, peittää yleensä yhdellä käsittelyllä.

  • vesiohenteinen maali
  • riittoisuus 12–14 m²/l
  • pintakuiva 1 h, täysin kuiva 4 h
  • työvälineet pestään vedellä

30,95 € / kpl

41,27 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 501783518
  • EAN-koodi: 5413436014674

Grafiitinharmaa vesiohenteinen kalkkimaali kalusteiden ehostamiseen, uudistamiseen ja tuunaamiseen. Helposti levitettävä kalustemaali tarttuu hyvin lakattuun ja maalattuun pintaan. Maali on runsaspigmenttinen, joten yksi maalikerros riittää yleensä peittävään lopputulokseen. Lähes hajuton maali antaa mattapintaisen ja kalkkimaisen sävyn huonekaluille. Kalkkimaaleilla voidaan luoda myös kaunis kulutetun näköinen pinta. Maali voidaan levittää suoraan aiemmin maalatun tai lakatun pinnan päälle. Se ei vaadi tarttuakseen pinnan hiontaa tai pohjamaalausta, mutta maalattavan pinnan tulee olla kuiva, sileä ja puhdas. Huonekalumaali soveltuu sisäkäyttöön esimerkiksi lakatun ja maalatun puun sekä tiilin, kiven ja kipsin maalaamiseen. Se sopii myös pohjamaalatun metallin ja muovin päälle. Kulunut ulkonäkö syntyy levittämällä kaksi erisävyistä maalikerrosta ja hiomalla maalin kuivuttua pintaa kevyesti, jolloin alempi kerros tulee näkyviin. Maalattu pinta viimeistellään Rust-Oleum-kalustevahalla tai -lakalla. Ominaisuudet: • vesiohenteinen, lähes hajuton • kalkkimainen ja sileä lopputulos • tummanharmaa peittävä sävy • sopii hyvin vanhan maalin tai lakan päälle • ei vaadi pohjamaalia tai hiontaa • pintakuiva 1 h ja kosketuskuiva 4 h • pakkauskoko 750 ml • riittoisuus 12–14 m²/l (riippuen käyttötavasta ja pinnan huokoisuudesta) Esikäsittely Parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi maalattavan pinnan on oltava vahaton ja öljytön. Puhdista vahattu pinta lakkabensiinillä huolellisesti. Maali voidaan levittää suoraan lakatun tai maalatun pinnan päälle ilman hiontaa tai pohjamaalausta. Käsittelemätön puu sen sijaan hiotaan 150–180 karhealla hiontapaperilla ennen maalausta. Pohjamaalaa eristemaalilla pinnat, joissa on oksakohtia tai muita vuotavia kohtia. Myös metalliset ja muoviset pinnat esikäsitellään pohjamaalilla. Maalaus Sekoita maali huolellisesti ennen levittämistä. Levittämiseen voidaan käyttää sivellintä tai lyhytnukkaista mohairtelaa. Levitä puunsyyn suuntaisesti ja anna kuivua neljä tuntia, minkä jälkeen voit levittää maalia tarvittaessa toisen kerroksen. Jos haluat lopputuloksesta kuluneen näköisen, levitä toinen maalikerros eri sävyllä, ja maalin kuivuttua hio pinta kevyesti ja puunsyyn suuntaisesti 150–180 karkealla hiomapaperilla, kunnes saat haluamasi lopputuloksen. Lopuksi suojaa maalipinta Rust-Oleum-kalustevahalla tai -lakalla. Poista ylimääräinen maali maalausvälineistä ja huuhtele ne vedellä. Tuotetta ei saa tyhjentää viemäriin. Ylijäänyt maali purkkeineen viedään kierrätysasemalle hävitettäväksi.

Tuote

Paino
1.5 kg
Ohenne
Vesi
Käyttö
Sisälle
Sävytys
Ei voida sävyttää
Pakkauskoko (l)
0.75
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
14
Kiilto
Himmeä
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
12

Pakkaus

Paino
1.5 kg
Nettosisältö
0.75 LTR
Korkeus
11.8 cm
Pituus
10 cm
Leveys
10 cm

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää Reaktio massa: 5-kloori-2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro 247-500-7] ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro 220-239-6] (3:1). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: EUH208 Innehåller reaktion massa 5-klor-2-metyl-4-isotiazol-3-on [EG nr 247-500-7] och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG nr 220-239-6] (3:1). Kan orsaka allergisk reaktion.