Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Sähkösavustin Muurikka Basic 1100W

MUURIKKA

Aito ja alkuperäinen Muurikka sähkösavustin. Basic savustimessa on samat laadukkaat ominaisuudet kuin muissa Muurikka savustimissa. Tuote on helposti itse kasattavissa. Teho on 1100 W:a.


99,90 € / kpl

Toimitus
ToimitettavissaAnna postinumero nähdäksesi toimitusvaihtoehdot

  • Tuotenumero: 502237738
  • EAN-koodi: 6412456544603

Aidon ja alkuperäisen Muurikka Sähkösavustimen tunnistaa Genuine Muurikka Product –leimasta. Muurikan Sähkösavustin on sekä helppokäyttöinen savustin että monipuolinen pihauuni yhdessä laitteessa. Sillä onnistut aina ja valmistat vaivattomasti kalat, lihat, makkarat tai vihannekset. Savupuruja käyttämällä laite savustaa ja ilman puruja laite toimii pihauunina, ympäri vuoden! Laitteen ritilä, rasvapelti ja purupelti ovat konepestäviä, joten laitteen puhdistaminen on helppoa. Muurikka Sähkösavustin BASIC 1100W on itsekoottava malli, mukana kokoamisohjeet. • helppokäyttöinen • uote on koottava, mukana kasausohjeet • yksi savustustaso • ritilän mitat: 24 x 42 cm • yksi puru- ja rasvapelti • teho 1100 W • liitäntäjohto 2 metriä • ruostumatonta terästä • rungon halkaisija: 25 cm • rungon pituus 50 cm • ilman puruja savustinta voidaan käyttää grillinä/pihauunina Käyttömahdollisuuksia: Tällä sähkösavustimella voit kypsentää ja savustaa kalaa, lihaa, makkaroita tai vihanneksia. Sitä voi myös käyttää pelkästään ruoan savulla maustamiseen. Savustamisen lisäksi laitteella voi kypsentää ruokia kuten uunissa, tällöin jätetään savustuspurut pois. Korkeassa lämpötilassa kypsennettäessä ruoka säilyy mehukkaampana, kun se kääritään alumiinifolioon. On tärkeää, että ruoan kypsymistä seurataan säännöllisesti valmistuksen aikana. Näin savustat kalaa Suolaa ja mausta tai marinoi tuoreet, peratut kalat tai kalafileet ennen savustusta. Voit suolata kalat myös savustamisen jälkeen niiden ollessa vielä kuumia. Mikäli käytät pakastekaloja, sulata kalat viileässä ja suolaa ne ennen savustusta. Sirottele purupellille ohut kerros, noin 2 dl savustukseen sopivaa puhdasta, karkeaa savustuspurua tai haketta. HUOM! Varmistathan, että savustuspurut ovat kosteita, liian kuiva puru tai liiallinen purumäärä voi aiheuttaa kannen auki pullahtamisen savustuksen aikana! Puruja voi kostuttaa esim. sumutepullolla suihkuttamalla. Työnnä purupelti vastuksen yläpuolella olevien kannattimien varaan (älä pane purupeltiä suoraan vastusten päälle). Voit lisätä tai kostuttaa puruja, mikäli ne hiiltyvät liian nopeasti. Purujen sijaan voit käyttää myös poikkisahattuja leppäpuun siivuja. Savustukseen sopivat monet puulajit, mm. leppä-, omenapuu-, tammi-, hikkori- ja kirsikkapuuhake. Aseta kalat yhteen kerrokseen ritilöille ja työnnä ritilät savustimeen. Valvo savustumista ja seuraa kalan kypsymistä. Savustusaika riippuu kalojen määrästä ja koosta. Pienet kalat savustuvat 15 – 20 minuutissa ja suuremmat kalat 40 – 60 minuutissa. Lohifileen kypsymisaika on n. 35 – 50 minuuttia fileen koosta riippuen. Kalat ovat kypsiä, kun ruodot ja nahka irtoavat helposti. Irrota liitäntäjohto virtapistokkeesta ja ota kalat pois savustimesta.

Tuote

Paino
6.61 kg
Väri
Ruostumaton
Leveys (cm)
25
Materiaali
Ruostumaton teräs
Syvyys (cm)
50

Pakkaus

Paino
6.61 kg
Korkeus
41.7 cm
Pituus
57.5 cm
Leveys
26.5 cm

Vastuullisuusluokka

Kiertotalous
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

Takuu (vuotta)
2
Varaosia saatavilla
Kyllä