Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Supi Lattiaöljy 0,9l EC sävytettävissä

TIKKURILA
  • EAN-koodi: 6408070057612 | Tuotenumero: 500961941

Kosteiden tilojen puulattioille tai lattiaritilöille soveltuva puuöljy. Käyttökohteita suihku- ja saunatilat. Myös lämpökäsitellylle ja kovapuulle. Sävytettävissä.


34,95 € / kpl

38,83 € / l

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • EAN-koodi: 6408070057612
  • Tuotenumero: 500961941

Supi-lattiaöljy on sävytettävä vesiohenteinen puuöljyemulsio kosteisiin sisätiloihin, kuten saunatiloihin ja pukuhuoneisiin. Se suojaa puuta kosteudelta ja lialta sekä vähentää puupinnan halkeilua. Supi-lattiaöljyllä voit käsitellä puupuhtaat tai aikaisemmin öljytyt puulattiat ja puiset lattiaritilät. Se soveltuu myös lämpökäsitellylle puulle ja kovapuulle. Supi-lattiaöljy on helppo levittää, ja se kuivuu nopeasti. Yksi levityskerta riittää. Supi-lattiaöljyä voi käyttää joko sellaisenaan tai kuultavaan sävyyn sävytettynä. Tuote sisältää homeenestoainetta. Supi-saunatuotteet ovat turvallisia käyttää: ne kuuluvat rakennusmateriaalien M1-päästöluokkaan. • väri: kirkas, sävytettävissä kuultaviin sävyihin • riittoisuus: 8–15 m²/l riippuen pinnan huokoisuudesta ja puulajista • kuiva-ainepitoisuus n. 14 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,0 kg/l PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä pinnat alla olevan ohjeen mukaan saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää huoltoväliä. Uudet puupinnat Puhdista uusi puupinta liasta ja pölystä. Kostuta pinta kevyesti vesisumulla, anna kuivua ja hio nousseet puukuidut pois. Poista hiontapöly. Aikaisemmin puuöljyllä käsitellyt pinnat Pese pinta saunapesuaineella, huuhtele huolellisesti ja anna kuivua. Hio pinta tarvittaessa ja poista hiontapöly. Poista pinnalta irtoava aines kaapimella tai teräsharjalla. Jos puun pinnalle jää selvä kalvo, poista se ennen öljykäsittelyä. KÄSITTELY Sekoita Supi-lattiaöljy huolellisesti ennen käyttöä ja myös käytön aikana. Levitä puuöljy kertaalleen siveltimellä tai sienellä tiukasti niin, että kaikki öljy imeytyy puuhun tasaisesti. Sivele tasaisesti ja yhtäjaksoisesti koko laudan pituudelta jatkoskohtien välttämiseksi. Huomioithan, että öljykäsittely tummentaa puun sävyä. Pyyhi imeytymätön öljy pois noin puolen tunnin kuluttua. Esilämmitä sauna ennen käyttöönottoa ja tuuleta se hyvin. Jatkuvassa kosteusrasituksessa olevat pinnat kannattaa uusintakäsitellä ajoittain. Käsittele uutta öljyttyä pintaa varoen noin viikon ajan, jotta tuote ehtii saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä. Käsittelyolosuhteet Käsittelyn ja kuivumisen aikana käsiteltävän ilman, pinnan ja puunsuojan lämpötilan pitää olla vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: saunapesuaine, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet.

Tuote

Paino
0.9 kg
Toimittajan ilmoittama alkuperämaa
Suomi
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
8
Perusmaali
EC
Käyttö
Sisälle
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
15
Sävytys
Sävytettävissä
Pakkauskoko (l)
0.9

Pakkaus

Paino
1.02 kg
Nettosisältö
0.9 LTR
Korkeus
13.3 cm
Pituus
10.8 cm
Leveys
10.8 cm

Vastuullisuusluokka

Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

M1-sertifioitu
Kyllä

Vaaralausekkeet:

H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. EUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni, 5-Kloori-2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro 247-500-7] ja 2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro 220-239-6] (3:1) seos ja 2-oktyyli-2H-isotiatsol-3-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer. EUH208 Innehåller 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on, 5-Klor-2-metyl-4-isotiazol-3-on [EG nr 247-500-7] och 2-metyl-4-isotiazol-3-on [EG nr 220-239-6] (3:1) blandning och 2-oktyl-2H-isotiazol-3-on. Kan orsaka en allergisk reaktion.