Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Taika Helmiäislasyyri 0,9l hopea sävytettävissä

TIKKURILA
  • EAN-koodi: 6408070042885 | Tuotenumero: 500085523

Kuultava, vesiohenteinen erikoislasyyri, jolla saadaan aikaan hopeanhohtoinen läpikuultava helmiäisefekti. Sävytettävissä.


39,95 € / kpl

44,39 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • EAN-koodi: 6408070042885
  • Tuotenumero: 500085523

Helmiäishohtoista Taikaa tehosteseiniin! Taika-helmiäislasyyrilla loihdit upean hohtavia efektejä. Taika-lasyyreja käytetään tehosteena maalatun seinäpinnan päällä. Vesiohenteiset Taika-helmiäislasyyrit ovat kevyitä ja läpikuultavia. Valittavanasi on kullan- ja hopeanvärinen perusmaali, jotka voit halutessasi sävyttää. Koska Taika-helmiäislasyyri on läpikuultavaa, alla olevan maalin sävy vaikuttaa ratkaisevasti lopputulokseen. Taika-värikartasta löydät suositukset sopivan sisustusmaalisävyn valintaan, mutta voit rohkeasti valita erilaisenkin yhdistelmän. Yhdistele eri tuotteita ja tekniikoita – mahdollisuudet yksilöllisen lopputuloksen luomiseen ovat rajattomat. Taika-helmiäislasyyri sopii erilaisten kuvioiden tekemiseen, ja hyvällä valaistuksella voit korostaa hohtavan tehostepinnan näyttävyyttä. • puolikiiltävä (kiiltoryhmä 3) • riittoisuus: 8–12 m²/l työtavasta riippuen • kuiva-ainepitoisuus n. 13 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,1 kg/l • EU VOC -raja-arvo (kat A/l): 200 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 200 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Huolellinen esikäsittely ja pohjamaalaus tekevät lopputuloksesta kauniimman ja kestävämmän. Metallinhohtoista tehosteseinää maalattaessa on erityisen tärkeää, että pohjatyö on tehty hyvin, sillä Taika-lasyyri tuo pinnan epätasaisuudet entistä selvemmin esiin. Maalaamaton pinta Puhdista pinta liasta ja pölystä. Tasoita tarvittaessa kohteeseen soveltuvalla tasoitteella, hio ja poista hiontapöly. Aikaisemmin maalattu pinta Pese seinäpinta laimennetulla maalinpesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Anna kuivua. Poista irtoava maali. Hio kovat, kiiltävät maalatut pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Silota kolot ja syvennykset tasoitteella. Hio kuivunut pinta hyvin ja poista hiontapöly. POHJAMAALAUS Pohjamaalaa seinäpinta akrylaattiseinämaalilla kahteen kertaan. Käytä sileille pinnoille tarkoitettua lyhytnukkaista telaa ja pyri saamaan telakuviosta mahdollisimman matala. Pinnan tulee olla mahdollisimman tasainen ja sileä ennen maalaamista Taika-helmiäislasyyrilla. MAALAAMINEN Yhtenäinen iso seinäpinta Sekoita Taika-helmiäislasyyri huolellisesti ennen käyttöä. Levitä lasyyria reilusti lyhytnukkaisella telalla noin metrin levyiselle kaistaleelle kerrallaan. Tasoita mahdollisimman tasaiseksi pitkin vedoin alhaalta ylöspäin. Pyri saamaan lasyyria mahdollisimman tasaisesti joka kohtaan. Näyttävämmän efektin saat kahdella käsittelykerralla. Kuviointimaalaus Etene kuviointimaalauksessa pieni alue kerrallaan. Levitä ensin maalia reilusti lyhytnukkaisella telalla ja kuvioi sen jälkeen välittömästi esimerkiksi erilaisia kuviointiteloja, sivellintä tai sientä käyttäen. Kuviointia kannattaa ensin kokeilla esimerkiksi paksulle pahville. Käsittelyolosuhteet Maalaustyön ja lasyyrin kuivumisen aikana maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 70 %. Muista myös: seinämaali, telat ja kuvointitelat, siveltimet ja maalarinteipit.

Tuote

Paino
0.963 kg
Toimittajan ilmoittama alkuperämaa
Suomi
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
8
Perusmaali
Muu
Kiilto
Puolikiiltävä
Käyttö
Sisälle
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
12
Sävytys
Sävytettävissä
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
Pakkauskoko (l)
0.9

Pakkaus

Paino
1.087 kg
Nettosisältö
0.9 LTR
Korkeus
13.7 cm
Pituus
11 cm
Leveys
10.8 cm

Vastuullisuusluokka

Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

M1-sertifioitu
Kyllä

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: EUH208 Innehåller 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion.