TAIKA HELMIÄISLASYYRI 2,7L KULTA SÄVYTETTÄVISSÄ

TAIKA HELMIÄISLASYYRI 2,7L KULTA SÄVYTETTÄVISSÄ

TIKKURILA

Kuultava sävytettävä erikoislasyyri, jolla saadaan aikaan metallinhohtoinen helmiäisefekti maalatuille seinäpinnoille. Vesiohenteinen. M1.


74,95 €

Hinta verkkokaupassa

27,76 € / l

Toimitettavissa verkkokaupastaEi toimitettavissa verkkokaupasta

  • Tuotenumero: 500883162
  • EAN-koodi: 6408070055298

Helmiäishohtoista Taikaa tehosteseiniin! Taika-helmiäislasyyrilla loihdit upean hohtavia efektejä. Taika-lasyyreja käytetään tehosteena maalatun seinäpinnan päällä. Vesiohenteiset Taika-helmiäislasyyrit ovat kevyitä ja läpikuultavia. Valittavanasi on kullan- ja hopeanvärinen perusmaali, jotka voit halutessasi sävyttää. Koska Taika-helmiäislasyyri on läpikuultavaa, alla olevan maalin sävy vaikuttaa ratkaisevasti lopputulokseen. Taika-värikartasta löydät suositukset sopivan sisustusmaalisävyn valintaan, mutta voit rohkeasti valita erilaisenkin yhdistelmän. Yhdistele eri tuotteita ja tekniikoita – mahdollisuudet yksilöllisen lopputuloksen luomiseen ovat rajattomat. Taika-helmiäislasyyri sopii erilaisten kuvioiden tekemiseen, ja hyvällä valaistuksella voit korostaa hohtavan tehostepinnan näyttävyyttä. • puolikiiltävä (kiiltoryhmä 3) • riittoisuus: 8–12 m²/l työtavasta riippuen • kuiva-ainepitoisuus n. 13 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,1 kg/l • EU VOC -raja-arvo (kat A/l): 200 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 200 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Huolellinen esikäsittely ja pohjamaalaus tekevät lopputuloksesta kauniimman ja kestävämmän. Metallinhohtoista tehosteseinää maalattaessa on erityisen tärkeää, että pohjatyö on tehty hyvin, sillä Taika-lasyyri tuo pinnan epätasaisuudet entistä selvemmin esiin. Maalaamaton pinta Puhdista pinta liasta ja pölystä. Tasoita tarvittaessa kohteeseen soveltuvalla tasoitteella, hio ja poista hiontapöly. Aikaisemmin maalattu pinta Pese seinäpinta laimennetulla maalinpesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Anna kuivua. Poista irtoava maali. Hio kovat, kiiltävät maalatut pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Silota kolot ja syvennykset tasoitteella. Hio kuivunut pinta hyvin ja poista hiontapöly. POHJAMAALAUS Pohjamaalaa seinäpinta akrylaattiseinämaalilla kahteen kertaan. Käytä sileille pinnoille tarkoitettua lyhytnukkaista telaa ja pyri saamaan telakuviosta mahdollisimman matala. Pinnan tulee olla mahdollisimman tasainen ja sileä ennen maalaamista Taika-helmiäislasyyrilla. MAALAAMINEN Yhtenäinen iso seinäpinta Sekoita Taika-helmiäislasyyri huolellisesti ennen käyttöä. Levitä lasyyria reilusti lyhytnukkaisella telalla noin metrin levyiselle kaistaleelle kerrallaan. Tasoita mahdollisimman tasaiseksi pitkin vedoin alhaalta ylöspäin. Pyri saamaan lasyyria mahdollisimman tasaisesti joka kohtaan. Näyttävämmän efektin saat kahdella käsittelykerralla. Kuviointimaalaus Etene kuviointimaalauksessa pieni alue kerrallaan. Levitä ensin maalia reilusti lyhytnukkaisella telalla ja kuvioi sen jälkeen välittömästi esimerkiksi erilaisia kuviointiteloja, sivellintä tai sientä käyttäen. Kuviointia kannattaa ensin kokeilla esimerkiksi paksulle pahville. Käsittelyolosuhteet Maalaustyön ja lasyyrin kuivumisen aikana maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 70 %. Muista myös: seinämaali, telat ja kuvointitelat, siveltimet ja maalarinteipit.

Vaaralausekkeet

EUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: EUH208 Innehåller 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion.

Tuote

Pakkauskoko (l)
2,7
Kiilto
Puolikiiltävä
Ohenne
Vesi
Käyttö
Sisälle
Sävytys
Sävytettävä
Riittoisuus/pintamaalaus (imemätön pinta), m²/l
10

Pakkaus

Paino
2.862 kg
Korkeus
18 cm
Pituus
18 cm
Leveys
19.2 cm