Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Taika Stardust Efektilasyyri 1l hopea

TIKKURILA

Läpinäkyvä kimallelasyyri seinä- ja kattopinnoille. Käytetään maalipinnan päällä tuomaan pinnalle metallin säihkettä. Vesiohenteinen. Soveltuu himmeiden sisustusmaalien päälle.


35,95 € / kpl

35,95 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500961846
  • EAN-koodi: 6408070057308

Tähtipölyn kimallusta sisäseinille! Tikkurilan Taika Stardust -helmiäislasyyrilla loihdit upeita kullan- tai hopeanhohtoisia kimalle-efektejä sisätilojen tehosteseiniin ja sisustuksen yksityiskohtiin. Taika Stardustia käytetään sisustusmaalin päällä. Kullan- tai hopeanvärisenä kimaltava Taika Stardust -helmiäislasyyri on vesiohenteinen, metallinhohtoinen kimallelasyyri, jota käytetään seinämaalipinnan päällä. Seinämaalin sävy näkyy hyvin läpikuultavan lasyyrikerroksen läpi. Kimaltava efektilasyyri antaa seinäpinnalle tai sisustuksen yksityiskohdille upean hohteen, jota voi vielä korostaa valaistuksella. Taika Stardust -efektilasyyria on saatavana viileän hopeansävyisenä ja lämpimän kullansävyisenä. Voit käsitellä glitter-lasyyrilla kokonaisen seinäpinnan tai korostaa sillä haluamiasi yksityiskohtia. Taika Stardust sopii myös kuviomaalaukseen esimerkiksi sapluunaa käyttäen. • väri: hopea • täyshimmeä (kiiltoryhmä 6) • riittoisuus: 6–10 m²/l • kiinteäainetilavuus n. 12 % • tiheys n. 1,1 kg/l • EU VOC -raja-arvo (kat A/l): 200 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 200 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Taika Stardust -efektilasyyria käytetään seinämaalin päällä. Sopiva maali on esimerkiksi Tikkurilan Harmony-sisustusmaali. Esikäsittele ja maalaa pinta ensin haluamallasi sisustusmaalin sävyllä ohjeen mukaan. MAALAAMINEN Sekoita Taika Stardust hyvin ennen käyttöä. Voit kokeilla tuotetta aluksi esimerkiksi paksulle pahville. Levitä efektilasyyria tasaisesti ristiin rastiin telalla tai siveltimellä maalatulle pinnalle. Erillistä rajausmaalausta ei tarvita. Sapluunamaalauksessa suosittelemme työvälineeksi tavallista pientä telaa tai sivellintä. Vaahtomuoviset työvälineet keräävät glitterhiput itseensä, joten ne eivät sovellu Taika Stardustin levittämiseen. Jos haluat myöhemmin peittää kimallelasyyrilla maalatun pinnan, voit maalata sen vesiohenteisella sisustusmaalilla. Käsittelyolosuhteet Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden 30–70 %. Muista myös sisustusmaali, telat ja siveltimet, maalarinteipit ja suojamuovit!

Tuote

Paino
1.03 kg
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
6
Perusmaali
Muu
Kiilto
Täyshimmeä
Käyttö
Sisälle
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
10
Sävytys
Ei voida sävyttää
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
Pakkauskoko (l)
1

Pakkaus

Paino
1.154 kg
Nettosisältö
1 LTR
Korkeus
13.7 cm
Pituus
10.8 cm
Leveys
10.8 cm

Vastuullisuusluokka

Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

M1-sertifioitu
Kyllä

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: EUH208 Innehåller 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergiskreaktion.