TEHO IKKUNAMAALI 0,9L A VALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ

TEHO IKKUNAMAALI 0,9L A VALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ

TIKKURILA

Valkoinen puolikiiltävä alkydiöljymaali uusien ja aikaisemmin maalattujen puisten ikkunoiden ja ovien maalaukseen ulkona. Valkoinen. Sävytettävissä.


26,95 € / kpl

29,94 € / l

Hinta verkkokaupassa

Toimitettavissa verkkokaupastaEi toimitettavissa verkkokaupasta

  • Tuotenumero: 500089544
  • EAN-koodi: 6408070020302

Teho-ikkunamaali on kestävä ja helposti levittyvä ulkomaali puisiin ikkunanpuitteisiin, karmeihin ja oviin. Perinteinen Teho-ikkunamaali antaa hyvän suojan ja kestää erinomaisesti säävaihteluita ja kolhuja. Liuoteohenteinen, puolikiiltävä Teho-ikkunamaali soveltuu uusien ja aikaisemmin maalattujen puupintojen maalaukseen ulkona. Alkydiöljymaali sopii perinteiseen talomaalaukseen ja kestää hyvin vaihtelevissa sääoloissa. Maalipinta on kuiva noin vuorokauden kuluttua maalaamisesta. Kuivuminen on hitaampaa, jos lämpötila on matala tai ilman kosteuspitoisuus korkea. Teho-ikkunamaali levitetään siveltimellä, ja työvälineet voi pestä käytön jälkeen lakkabensiinillä. • väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin • puolikiiltävä (kiiltoryhmä 3) • riittoisuus: 8–10 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 65 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,2 kg/l • EU VOC -raja-arvo (kat A/d): 300 g/l 2010. Tuotteen VOC maks. 300 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Maalaamaton pinta Puhdista käsittelemätön puupinta liasta, homeesta ja irtoavasta aineksesta. Pohjusta pinta pohjusteella ja suojaa ruostuvat metalliosat kuten naulankannat ruosteenestopohjamaalilla. Poista irtoava pihka oksankohdista Aikaisemmin maalattu pinta Poista aikaisemmin maalatusta pinnasta irtoava maali ja kitti. Pese pinta maalinpesuaineella ja tarvittaessa homeenpoistoaineella. Hio kiiltävät pinnat himmeiksi ja pyöristä terävät kulmat. Poista hiontapöly. Käsittele puupuhtaat pinnat pohjusteella ja kittaa ikkunat ja mahdolliset halkeamat ikkunakitillä. Varmista, että kitti on päällemaalattavaa! MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä. Pohjamaalaa 5 % alkydiohenteella ohennetulla Teho-ikkunamaalilla tai muulla sopivalla pohjamaalilla. Käytä työvälineenä sivellintä. Pintamaalaa ohentamattomalla Teho-ikkunamaalilla yhden tai muutaman vuorokauden kuluttua pohjamaalauksesta. Ikkunoita maalattaessa maalauksen pitää ulottua 1–2 mm lasin päälle. Puussa on pihkaa ja muita värjääviä uuteaineita erityisesti oksankohdissa. Lämpö- ja kosteusvaihteluiden seurauksena aineet voivat aiheuttaa maalipinnan värjäytymistä – siksi irtoava pihka kannattaa poistaa ja oksankohdat maalata erityisen huolellisesti. Käsittelyolosuhteet Maalaustyön aikana maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: kitti, pohjamaali, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, maalaustelineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Vaaralausekkeet

H226 Syttyvä neste ja höyry. H317 Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Faroangivelser: H226 Brandfarlig vätska och ånga. H317 Kan orsaka allergisk hudreaktion. H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.

Tuote

Pakkauskoko (l)
0,9
Kiilto
Puolikiiltävä
Ohenne
Liuotin
Käyttö
Ulos
Perusmaali
A
Sävytys
Sävytettävissä
Riittoisuus/pintamaalaus (imemätön pinta), m²/l
9

Pakkaus

Paino
1.071 kg
Korkeus
13.7 cm
Pituus
11 cm
Leveys
10.8 cm