Teknospro 10 Seinämaali himmeä 18l PM1 valkoinen säytettävissä

TEKNOS

Liuotteeton alkydivahvistettu akrylaattimaali sisäseinien ja -kattojen maalaamiseen kuivissa tiloissa. Maalia on helppo levittää ja se jättää tasaisen, miellyttävän näköisen himmeän pinnan. Himmeä. M1-luokiteltu.

150 € / kpl

8,33 € / l

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Ei toimitettavissa verkkokaupasta

  • Tuotenumero: 500962753
  • EAN-koodi: 6414620450482

Vesiohenteinen TeknosPro 10 -seinämaali on kestävä maali sisäseinien ja kattojen maalaamiseen. Ammattimaiseen käyttöön suunnitellusta TeknosPro-maalisarjasta löydät laadukkaat, kestävät, helppokäyttöiset ja turvalliset maalit erilaisille pinnoille. Himmeä TeknosPro 10 -seinämaali on erittäin kestävä ja helposti levittyvä liuotteeton sisämaali, joka jättää kauniin tasaisen, himmeäkiiltoisen pinnan. Maali sopii sekä uusien pintojen maalaamiseen että aikaisemmin maalattujen pintojen huoltokäsittelyyn. TeknosPro 10:llä voi maalata myös aikaisemmin alkydi- tai dispersiomaaleilla maalattuja pintoja. TeknosPro 10 -seinämaalilla voit maalata betoni-, rappaus-, tasoite- ja tiilipintoja sekä erilaisia rakennuslevypintoja. Maalipinta kestää erinomaisesti kulutusta ja puhdistusta, joten maali sopii hyvin tiloihin, jotka joutuvat kovalle rasitukselle. Maalipinta on pölykuiva noin puolen tunnin kuluttua maalaamisesta. Vähäpäästöinen ja käytössä turvallinen TeknosPro 10 kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokitusten M1-ryhmään. • väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin • himmeä (kiiltoryhmä 5) • riittoisuus: aikaisemmin maalattu pinta 10–12 m²/l, tasoite ja puukuitulevy 7–10 m²/l, betoni- ja rappauspinta 4–7 m²/l • soveltuu rasitusluokan 04 kuiviin sisätiloihin • kuiva-ainepitoisuus n. 38 tilavuusprosenttia • tiheys 1,3 g/ml • EU VOC raja-arvo (kat A/a): 30 g/l. Tuotteen VOC: maks. 30 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla maalattavat pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Puhdista uudet pinnat pölystä ja liasta. Pese aikaisemmin maalatut pinnat maalipesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Hio kovat tai kiiltävät pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Silota pinnan epätasaisuudet kohteeseen sopivalla tasoitteella, hio kuivunut tasoite ja poista hiontapöly. Pohjamaalaa pinnat sopivalla pohjamaalilla. Teräspinnoille suosittelemme ruosteenestopohjamaalia. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä maali telalla, ruiskulla tai siveltimellä 1–2 kertaan. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Tuulettaminen maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana nopeuttaa maalin kuivumista. MAALIPINNAN HOITO Maalipinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin neljässä viikossa. Tätä ennen maalattua pintaa on käsiteltävä varoen. Kuivunut maalipinta voidaan puhdistaa kevyesti pyyhkimällä. Muista myös: tasoite, pohjamaali, telat ja siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tuote

Paino
23.65 kg
Pakkauskoko (l)
18
Kiilto
Himmeä
Ohenne
Vesi
Käyttö
Sisälle
Perusmaali
PM1
Sävytys
Sävytettävissä
Riittoisuus/pintamaalaus (imevä pinta), m²/l
8
Riittoisuus/pintamaalaus (imemätön pinta), m²/l
11

Pakkaus

Paino
25.25 kg
Korkeus
37 cm
Pituus
33 cm
Leveys
33 cm