Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Timantti 3 Pohja- ja kattomaali valkoinen 2,7l

TEKNOS

Vesiohenteinen akrylaattidispersiomaali sisäseinien- ja kattopintojen pohjamaalaukseen sekä sisäkattojen pintamaalaukseen kuivissa ja kosteissa tiloissa. Täyshimmeä. M1-luokiteltu.

39,11 € / kpl

14,49 € / l

Tilaa sävytettynä

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500774273
  • EAN-koodi: 6414620283455

Timantti 3 on Teknoksen täyshimmeä vesiohenteinen pohja- ja kattomaali sisäkattojen pintamaalaamiseen ja pohjamaaliksi muille sisätilojen pinnoille. Timantti 3 sopii parhaiten maalaamattomille pinnoille. Akrylaattipohjainen Timantti 3 on homesuojattu sisäkatto- ja pohjamaali. Timantti 3 soveltuu maalaamattomien betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- ja rakennuslevypintojen pohjamaalaukseen sekä aikaisemmin alkydi- tai dispersiomaaleilla maalattujen pintojen tartuntapohjamaalaukseen, kun pintamaalille tarvitaan parempi tartunta-alusta. Timantti 3 sopii pohjamaaliksi myös seinäpinnoille, jotka on tarkoitus tapetoida, sekä galvanoitujen peltipintojen kuten ilmastointiputkien maalaamiseen. Käytössä turvallinen Timantti 3 kuuluu rakennusmateriaalien vähäpäästöiseen M1-päästöluokkaan. • väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin • täyshimmeä (kiiltoryhmä 6) • riittoisuus: n. 4–7 m²/l alustasta riippuen • kuiva-ainepitoisuus n. 39 tilavuusprosenttia • tiheys 1,6 g/ml • EU VOC -raja-arvo (kat A/g): 30 g/l. Tuotteen VOC: maks. 30 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Puhdista maalattavat pinnat pölystä ja liasta. Pese aikaisemmin maalatut likaiset pinnat maalipesuaineella. Hio kovat tai kiiltävät pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Tasoita pinnan epätasaisuudet kohteeseen sopivalla tasoitteella, hio kuivunut tasoitepinta ja poista hiontapöly. Teräspinnat kannattaa pohjamaalata ruosteenestopohjamaalilla ennen maalausta Timantti 3:lla. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Ohennetun maalin peittokyky saattaa kuitenkin heiketä. Levitä maali telalla, ruiskulla tai siveltimellä. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Tuulettaminen maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana nopeuttaa maalin kuivumista. Muista myös: tasoite, pintamaali, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit, suojamuovit ja maalaustelineet.

Tuote

Paino
4.27 kg
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
7
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
0
Perusmaali
PM1
Kiilto
Täyshimmeä
Käyttö
Sisälle
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
0
Sävytys
Sävytettävissä
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
4
Pakkauskoko (l)
2.7

Pakkaus

Paino
4.62 kg
Nettosisältö
2.7 LTR
Korkeus
16 cm
Pituus
21 cm
Leveys
21 cm

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni, 4,5-dikloori-2-oktyyli-2H-isotiatsoli-3-oni ja 5-Kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro. 247-500-7] ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro. 220-239-6] (3:1) seos. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. EUH210 Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä. Sisältää maalikalvon ja tuotteen säilyvyyttä parantavia biosidivalmisteita: DCOIT ja IPBC ja EGForm ja BIT ja MIT ja C(M)IT/MIT (3:1) ja DTBMA ja MBIT. Voi aiheuttaa ihon herkistymistä. Faroangivelser: EUH208 nnehåller 1,2-benzisotiazol-3(2H)-on, 4,5-diklor-2-oktyl-2H-isotiazol-3-one och 5-klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG-nr 247-500-7] och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG-nr 220-239-6] (3:1). Kan orsaka en allergisk reaktion. EUH210 Säkerhetsdatablad finns att rekvirera. Innehåller biocider för konservering av torrfilm och under lagring: DCOIT och IPBC och EGForm och BIT och MIT och C(M)IT/MIT (3:1) och DTBMA och MBIT. Risk för hudsensibilisering.