Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Valtti Plus Pohjuste 9l

TIKKURILA
  • EAN-koodi: 6408070117385 | Tuotenumero: 502260374

Valtti Plus Pohjuste suojaa puuta veden imeytymiseltä ja näin pidentää pinnan kestävyyttä. Hyvä kestävyys käytettynä yhdessä Tikkurilan ulkomaalien ja kuullotteiden kanssa. Vesiohenteinen, väritön pohjuste ulkopuupinnoille.

  • riittoisuus 6–12 m²/l
  • vesiohenteinen

72,90 € / kpl

8,10 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • EAN-koodi: 6408070117385
  • Tuotenumero: 502260374

Tikkurilan Valtti Plus Pohjuste on väritön vesiohenteinen puupintojen pohjuste ulkokäyttöön. Valtti Plus Pohjuste suojaa puupintaa veden imeytymiseltä ja halkeilulta ja parantaa puupinnan kestävyyttä yhdessä ulkomaalin tai kuullotteen kanssa. Pohjustaminen on tärkeä vaihe ulkopuupinnan maalausprojektissa. Pohjuste suojaa käsittelemätöntä puupintaa mm. sään ja pieneliöiden vaikutuksilta sekä parantaa maalin tarttumista. Hyvällä pohjatyöllä säästät aikaa ja vaivaa myöhemmin – ja lopputuloksesta tulee kaunis ja kestävä. Valtti Plus Pohjuste suojaa tehokkaasti liitoskohtia, päätyjä ja muita alttiina olevia ulkotilojen puupintoja. Pohjuste imeytyy helposti puuhun antaen erittäin hyvän suojan veden imeytymistä vastaan sekä vähentää puu- ja maalipinnan halkeilua. Valtti Plus Pohjuste soveltuu hirren, sahatun ja höylätyn puun, lämpökäsitellyn puun sekä kestopuun käsittelyyn ennen pintakäsittelyä. Pohjuste sopii kaikkien maanpinnalle jääviin puuosien käsittelyyn ja kaikille kuultokäsiteltäville ja peittomaalattaville puupinnoille lukuun ottamatta pintoja, jotka on tarkoitus käsitellä puuöljyllä ja punamultamaaleilla. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi pohjustetta tulee aina käyttää yhdessä pintamaalin tai kuullotteen kanssa. Pohjustetta käytetään ohentamattomana, ja sen voi levittää sivelemällä tai ruiskuttamalla. Pohjusteella käsitelty pinta on kosketuskuiva noin puolen tunnin kuluttua, ja pintakäsittelyn voi tehdä vuorokauden kuluttua. • ohenne: vesi • väri: väritön • riittoisuus: sahatulle pinnalle 6–8 m²/l, höylätylle pinnalle 8–12 m²/l • tiheys: 1,0 kg/l • kuiva-ainepitoisuus n. 6 tilavuusprosenttia ESIKÄSITTELY Puhdista käsiteltävä puupinta liasta, homeesta ja irtoavasta aineksesta. Pese likaantuneet ja homeiset pinnat Tikkurilan Homeenpoisto-pesuliuoksella ohjeen mukaan. Suojaa muut pinnat sekä kasvit pohjusteroiskeilta. Tuotetta ei saa päästää ympäristöön. Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva. Käsittelyn ja kuivumisen aikana tulee ilman lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Älä käytä pohjustetta sateella tai jos sadetta on odotettavissa seuraavan vuorokauden aikana. KÄSITTELY Käsittele puupinta pohjusteella mahdollisimman aikaisessa rakennusvaiheessa. Jos pintakäsittely viivästyy pohjustamisen jälkeen esimerkiksi talven yli, pohjustaminen kannattaa tehdä uudelleen ennen pintakäsittelyä. Sekoita pohjuste huolellisesti ja levitä ohentamattomana puhtaalle ja kuivalle puupinnalle siveltimellä tai ruiskulla. Puun päätypinnat kannattaa käsitellä erityisen huolellisesti. Tee lopullinen pintakäsittely mahdollisimman pian, kuitenkin aikaisintaan 24 tunnin kuluttua. Työvälineet voi pestä vedellä ja saippualla. K-Raudasta saat kaiken, mitä tarvitset onnistuneeseen maalausprojektiin, kuten laadukkaat ulko- ja sisämaalit, esikäsittelyaineet, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet sekä maalaustelineet ja tikkaat. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme tai myymälässä!

Tuote

Paino
9 kg
Toimittajan ilmoittama alkuperämaa
Suomi
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
12
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
6
Perusmaali
Muu
Kiilto
Muu
Käyttö
Ulos
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
12
Sävytys
Ei voida sävyttää
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
6
Pakkauskoko (l)
9

Pakkaus

Paino
10.3 kg
Nettosisältö
9 LTR
Korkeus
21.7 cm
Pituus
28.5 cm
Leveys
28.5 cm

Vaaralausekkeet:

H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. EUH208 Sisältää 3-jodi-2-propynyylibutyylikarbamaatti (IPBC). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Käytä suojakäsineitä. Faroangivelser: H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer. EUH208 Innehåller 3-jod-2-propynylbutylkarbamat (IPBC). Kan orsaka en allergisk reaktion. Använd skyddshandskor.