Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Vierasmaja Canopia Copenhagen 9,7m²

CANOPIA BY PALRAM

Kolminkertainen seinäeristys ja säädettävä luonnonvalo ympärivuotiseen käyttöön. Rakennetta tukevien WPC-seinien välissä riittävästi tilaa sähkö- ja internetjohtojen piiloasennukseen. Koko 3 X 3,7 m. Lukittavat ovet.

8 995 € / kpl

Tuote rahtivapaasti kotiosoitteeseen. 14 vrk:n sisällä tapahtuvista peruutuksista asiakkaalta peritään palautusrahti tehtaalle Ruotsiin.

Toimitus
ToimitettavissaAnna postinumero nähdäksesi toimitusvaihtoehdot

  • Tuotenumero: 502607626
  • EAN-koodi: 7290108611892

Luo tyylikäs tila keskittymiseen ja kotoa työskentelyyn Copenhagen-puutarhatoimistosarjalla. Takapihastudio tarjoaa kotitoimiston tai studion mukavuutta suoraan omalla pihallasi ilman kotoa työskentelyn häiriötekijöitä. Takapihatoimistosarjassa on kolminkertainen seinäeristys ympärivuotiseen mukavuuteen. Rakennetta tukevien WPC-seinien välissä on riittävästi tilaa sähkö-, internet- tai vesijohtojen tai -putkien piiloasennukseen, ja ne ovat riittävän vahvoja kestämään ilmastointilaiteen. Tee siitä mukava ulkotilan toimistorakennus, joogastudio, taidestudio, vaja, miesluola tai vain paikka, johon paeta. 3 X 3,7 modernin skandinaavisen muotoilun puhtaat linjat esittelevät toimivuutta kauneudesta tinkimättä, mukaan lukien piilotettu sisäkouru sadeveden keräämiseen ja ohjaamiseen. Tyylikäs musta runko ja maalattavat paneelit pitävät sen modernina. Ulkoilmatoimiston etuosa taas on täysin selkeä, mukaan lukien leveät pariovet, jotka voit avata laajimman mahdollisen sisä-ulkokokemuksen saamiseksi. Valitse, mihin sijoitat kaksi ikkunaa, kattoluukun paneelit ja mukana tulevan varjostimen optimoidaksesi näkymäsi ja luonnonvalon. Ripusta hyllyjä sinne, missä niitä tarvitset, koristele tilasi kuvilla, ja asenna tarvitsemasi suojat, kaikki tässä lukittavassa tee-se-itse-studiovajassa. Ei tarvita kallista remonttia… Hanki kaunis ja toimiva ulkokotitoimisto, nauti ihanteellisen työmatkan mukavuudesta ja säilytä kodin ulkopuolella työskentelyn edut nauttien silti puutarhastasi. • Moderni muotoilu: Linjakas skandinaavinen muotoilu päivittää minkä tahansa ulkotilan ilmettä. • Materiaalit: Tee-se-itse alumiini- ja WPC-rakennus kolmoisseinäeristyksellä. Paneelit on valmistettu turvallisesta ja kirkkaasta akryylilasista. • Tukeva katto: 10 mm ulkoinen polykarbonaattikatto, jossa on 8 cm ilmansulku ja sisäinen monikerroksinen PVC-katto. • Mukautettava näkymä: Voit valita mihin asennat toimitukseen kuuluvat aurinkokattopaneelit, varjot ja kaksi täysin avautuvaa ja sulkeutuvaa ikkunaa. • Monipuolinen ja turvallinen: Ulkorakennus voi toimia kotitoimistona, studiona, vajana tai ulkoilmatilana. Lukittavat ovet parantavat turvallisuutta. • Ympärivuotinen säänkesto: Tuulen, lumen ja rakeiden kestävä. Kestää enintään 120 km/h tuulta ja enintään 180 kg/m lumikuormaa • Valonläpäisy: Aurinkopaneelissa on 90% valonläpäisy; etuseinässä on 95% valonläpäisy; Valkoisissa katto- ja sivuseinäpaneeleissa ei ole valonläpäisyä (0%). • Toiminnallinen asennus: Vakiomallisia pistorasioita voidaan asentaa. Kolminkertaisessa seinäeristeessä on tilaa piilottaa putket ja sähköjohdotukset • Mukava kulku: 3 x 3,7 -rakenteessa on korkeat ja leveät kaksoisovet matalalla kynnyksellä helppoa • Perustus: Huomioithan, että rakenteen vaatii vakaan ja tasaisen perustuksen. • Takuu: 12 vuoden takuu

Pakkaus

Paino
625 kg
Korkeus
104 cm
Pituus
287 cm
Leveys
72.5 cm