Näytetään 174 tuotetta
Porakoneet

Verkkosivultamme löydät vahvat ja vääntävät Bosch-porakoneet ammattikäyttöön. Akkuporakoneista löytyvät 12V-luokan ja 18V-luokan laadukkaat mallit kevyempään kuin suurempaa tehoa vaativiin tehtäviin.

Boschin akkuporakone tuo tehoa ja laatua ammattikäyttäjälle

Kompaktimmat 12 V:n akkuporat sopivat parhaiten työskentelyyn kevyemmissä kiinnityksissä ja porauksissa. Kokonsa ansiosta ne mahdollistavat työskentelyn ahtaissakin paikoissa, jonne suuremman koneen kanssa ei enää ole pääsyä. 12 V:n koneistakin löytyy vääntöä jopa 35Nm:n edestä.

Merkin 18 V:n akkuporakone on monipuolisimpia työvälineitä eri tehtäviin ja tehoa riittää reilusti ammattilaisen tarpeisiin. Tuotemalleista löytyy tehokkaita laitteita jopa 150 Nm:n vääntömomenttiin, ja käytettäväksi niin kevyempiin asennushommiin kuin raskaisiin puurakennustöihin.

Bosch PROtection -turvateknologia takaa turvallisen työskentelyn

Boschin sähkötyökaluissa on huomioitu vaativan käyttäjän tarpeet huomioiden älykkäitä ominaisuuksia, joiden ansiosta pidempiaikainenkin työskentely on tehokasta ja vaaratonta.

Tehokkaat akkuporakoneet ovat varustettu Vibration Control -tekniikalla, joka vähentää työkoneen tärinän minimiin säästäen käyttäjää vahingoilta ja ylimääräiseltä rasitukselta. Älykäs KickBack Control estää käyttäjää menettämästä työkalun hallinnan ja suojaa mahdollisilta loukkaantumisilta.

Ammattitason Bosch-akkuporakoneet K-Raudasta

Verkkokauppamme ja myymälöidemme valikoimasta löytyy Bosch-akkuporakone jokaisen ammattilaisen kuin kotikäyttäjän työpäivään. Tutustu ja tilaa käyttöösi. Muistathan meiltä myös Boschin akut ja laturit, jos sellaista ei vielä käytössä ole.