Näytetään 624 tuotetta

GARDENAlle puutarha on luonnollinen osa niin hyvinvointia, virkistäytymistä kuin hauskanpitoakin. GARDENA tarjoaakin täydellisen valikoiman kaikkea, mitä tarvitset pihasi ja puutarhasi hoitamiseen, kuten letkukeloja, kastelulaitteita, ruohonleikkureita, trimmereitä, pensasleikkureita, istutustyökaluja, karsimistyökaluja ja monia muita työkaluja.

Kohti älykästä puutarhan hoitoa

Vuonna 1961 Ulmissa Saksassa perustettu GARDENA on erikoistunut puutarhanhoitotuotteisiin ja puutarhatyökaluihin. GARDENAn korkealaatuiset ja innovatiiviset tuotteet tekevät pihan- ja puutarhanhoidosta helpompaa ja tehokkaampaa. GARDENA on nykyään yksi Euroopan johtavista puutarhavälineiden tuotemerkeistä ja se on voittanut useita palkintoja, kuten Red Dot Design Award ja Plus X Award.

GARDENAn lopullinen läpimurto tapahtui vuonna 1968, kun Original GARDENA System (OGS-järjestelmä) esiteltiin. Seuraavina vuosikymmeninä GARDENA combisystem -järjestelmä, akkukäyttöiset GARDENA V12 -tuotteet, GARDENA-sadetinjärjestelmä ja GARDENA Micro-Drip-järjestelmä jatkoivat järjestelmätuotteiden ideaa.

Vuodesta 2007 lähtien GARDENA on ollut osa Husqvarna Groupia, jossa se muodostaa oman erillisen yksikkönsä keskittyen intohimoisten puutarhurien tarpeisiin ja tuotemerkin vahvuuksiin.

GARDENAn kanssa puutarhassa

GARDENA tekee pihan- ja puutarhan hoitamisesta hauskempaa ja helpompaa. Ympäristötietoisena ja sosiaalisen vastuun kantavana tuotemerkkinä GARDENA on myös aina ollut sitoutunut kestävän kehityksen mukaisiin arvoihin. Tuotteissa korostuvatkin niin innovatiiviset ominaisuudet kuin panostus kestävään kehitykseen.

Esimerkiksi nurmikonhoito on helppoa kunnollisilla välineillä: valikoimasta löytyvät kasteluletkut, letkuvaunut, erilaiset suuttimet, sadettimet sekä robottiruohonleikkurit. Tekoälypohjainen LONA Intelligence oppii ja kartoittaa jokaisen pihan ja puutarhan yksilöllisesti, ja mukautuu niiden tarpeisiin. Teknologia on integroitu muun muassa GARDENA smart SILENO city- ja smart SILENO life -robottiruohonleikkureihin.

ZoneProtect-aluerajaajan avulla voit luoda tilapäisesti, joustavasti ja helposti leikkuukieltoalueen SILENO-robottiruohonleikkurille muuttamatta rajakaapelin alkuperäistä asennusta. Näin voit suojata nurmikon kylvöalueet, rakennusprojektit tai vaikkapa trampoliinin.

Lomasi aikana kasvihuoneestasi, pihastasi tai parvekekasvatuksestasi huolehtii GARDENAn automaattinen kastelujärjestelmä. Voit valita itsellesi sopivan järjestelmän joko Micro-Drip- tai GARDENA smart system -vaihtoehdoista. Hyötykasvit, kuten peruna, mansikat ja kesäkurpitsa kypsyvät lähes itsestään sopivalla määrällä vettä ja auringonvaloa. Pienellä avustuksella kuka tahansa meistä voi olla viherpeukalo!

Löydät koneet ja tarvikkeet pihasi ja puutarhasi hoitoon K-Raudasta. Tutustu kattavaan valikoimaan verkkokaupassamme tai myymälöissä!