K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Savustus ja savustaminen

Päivitetty 23.03.2021

Savustus on loistava tapa grillata herkullisia ruokia. Kokosimme parhaat savustusvinkit yhteen. Tutustu ohjeisiin ja ota savustaminen haltuun.

Savustuspurut, savustuspalat, savustuslastut vai pelletit? Katso vinkit savustuspuun valintaan ja käyttöön

savustus-ja-savustuspurujen-kaytto-k-rauta-ARTIKKELI

Savustus onnistuu, kun valitset oikeanlaiset savustuspurut tai -palat. Nyrkkisääntönä on, että mitä isompi grilli, sitä isompaa savustuspuuta käytetään. Katso ohjeet savustuspuun valintaan ja käyttöön.

Savustus kamado-grillillä: Low & slow

grilli-jokaiselle-k-rauta-kamado

Vaikka kamado-grillaus on tuhansia vuosia vanha tapa, todellinen savustus- ja grillaustrendi siitä on tullut vasta viime vuosina. Kamado-grillillä savustus low & slow -tyyliillä onnistuu helposti ja laadukkaasti. Lue lisää, miten savustus kamado-grillillä onnistuu.

Kalan savustus haltuun: Katso ammattilaisen parhaat kalan savustusvinkit

kokki-alex-nurmen-savustusvinkit-k-rauta-ak4

Sujuuko sinulta kalan savustus? Jos tahdot oppia, miten kalan savustaminen onnistuu, käy lukemassa kokki Alex Nurmen savustusvinkit. Kalan savustusvinkkien lisäksi Alex Nurmi tarjoaa lukuisia ideoita erilaisiin savustustekniikoihin sekä savustettaviin ruokalajeihin. Katso Alex Nurmen parhaat savustusvinkit.

Savustus ja muut grillaustrendit

grillaustrendit-k-rauta-ak2

Savustaminen ja savustus ovat olleet jo pidemmän aikaa grillaustrendien kärjessä. Jos olet kiinnostunut savustuksesta ja muista trendikkäistä grillaustavoista, tämä trendipaketti on juuri sinulle.Katso savustus- ja muut grillaustrendit täältä.

Parhaat tarjoukset, ohjeet ja ideat suoraan sähköpostiin: Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-uusi-artikkeli

Tilaa uutiskirje