TOP 10 grillausvälineet ja niiden käyttö

Grillaus vaatii kunnon välineet! Listasimme TOP 10 grillausvälineet. Näillä ei sormet pala ja grillaus luistaa. Katso käyttövinkit ja tutustu tarkemmin.

Jaettu kolmen kärki: Cellon ruskistuskivi, pizzakivi ja parila. Nämä tuotteet käyvät uusiin, jämäkkiin Cello-kaasugrillimalleihin (Carbon 3Carbon 4Platinum 4 ja malliston mahtavimpaan Platinum 6 -grilliin). Grillien sivussa on niille sopiva teline jo valmiina. 

Ruskistulevyllä grillaat kätevästi kasvislisukkeen tai maukkaan wokin. Pizzakivellä pyöräytät näppärästi rapeapohjaiset pizzat, piirakat ja vaikkapa sämpylät. Tutustu tarkemmin pizzakiven käyttöön. Parilalla pihvien paisto hoituu ammattimaisesti, saat lisäksi niihin kauniin pintakuvioinnin. Kaikkien levyjen halkaisija on 30,5 cm ja ne myydään yhtenä pakettina. Katso lisää setistä ja osta omaksi.

 

4. sija: Cello savustuslaatikko ruostumattomasta teräksestä. Tämä on jokaisen savuruokien ystävän ehdoton hankinta! Savusta klassisesti kalaa tai testaa kanaa. Miten olisi savustetut kasvikset tai savuinen grillattu ananas? Kostutetut savustuspurut asetellaan savustuslaatikon pohjalle, savustettava ruoka laatikon sisälle ja lopuksi kansi päälle. Helppoa! Tutustu tarkemmin savustuslaatikkoon!   

 

5. sija: Cello grillaussetti, joka sisältää lastan ja pihdit. Hermot ei mene, kun sormet ei pala! Niin ja näyttäähän tuo setti hyvältä grillin kanssa. Metalliosat ruostumatonta terästä ja kunnon tarttumapinta kahvoissa. Kuvassa herkullinen uutukainen Cello Qantum 21 hiiligrilli. Katso lisää grillaussetistä.

 

6. sija: Cello marinadiastia silikonisiveltimellä. Mehevyys ennen kaikkia! Kukaan ei tykkää kuivista känttyröistä. Marinadiastiasta sivelet grillattavien ruokien pintaa kätevästi ilman, että grillin ympäristö on marinadissa, kun grillisudillekin on oma pidikkeensä. Osta heti.

 

7. sija: Cello Halsteri. Toimii myös ilman kansiosaa grillauskorina. Täytteet pysyvät paremmin vaikkapa grillattavien herkkusienien sisässä, kun käytät halsteria ja onhan tuolla aika kätevä tehdä myös vaikka grillattua munakoisoa tai kesäkurpitsaa, kun koko satsi kääntyy kerralla ympäri. Halsteri on näppärä väline retkellä myös nuotioherkkujen tekoon. Hanki halsteri!

 

8. sija:  Cello savustuspururasia käy kaikkiin kannellisiin grillimalleihin. Teet hetkessä grillistä kuin grillistä savustimen! Purut on hyvä kostuttaa ennen grillaamista. Katso savustuspururasiasta lisää.

 

9. sija: Cello grillihaarukka, metalliosat ruostumatonta terästä. Kunnon isku ja kylläpä kääntyy pihvit kauniisti. Grillihaarukan pituus 46 cm. Osta grillihaarukka omaksi.

 

10. sija: Cello grillikori. Kori on ruostumatonta terästä ja se on kätevä vaikkapa perunaherkkujen tekoon. Katso lisää grillikorista!

Low & slow, BBQ, kamado, savustus vai street food?

Katso kuumimmat grillaustrendit!