K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Parvekkeen sisustus: Näin syntyy viihtyisä kokonaisuus

Viihtyisä parveke on kodin lisähuone, kesäkeidas sekä tunnelmointiin sopiva tila pitkälle syksyyn asti, kun hyödynnät siellä lämpölamppuja. Kokosimme yhteen parvekkeen parhaat sisustusideat. Tutustu!

Pienen parvekkeen sisustus

Pieni parveke asettaa sisustukselle omat haasteensa. Pieneen tilaan on mahduttava tarpeellinen, mutta liian täyteen tilaa ei kannata sisustaa, jotta mukaan mahtuvat myös ihmiset. Liikkumatilaakin on hyvä olla. Mieti ensin, mikä on sinulle tärkeintä parvekkeella. Haluatko nauttia aamukahvia rauhassa ja kuunnella lintujen laulua? Vai köllötellä lukunurkassa? Onko tärkeintä parvekkeelta saatava sato ruokapöytään tai upea kukkaloisto? Parvekekalusteista kannattaa valita pieni pöytä parvekkeelle sekä siihen sopivat tuolit. Kokonaisuutta voi täydentää matolla sekä säilytyslaatikoin. Valosarjat tuovat tunnelmaa hämärtyviin iltoihin. Terassilämmittimen avulla pidennät parvekekautta. Tutustu tuoteideoihimme ja valitse mieluisat omalle parvekkeellesi.

kaunis-ja-koristeellinen-parvekesetti-cello-mosaic-tuolit-ja-poyta-k-rauta

Kuvassa siro mustavalkoinen Cello Mosaic -parvekesetti

kokoontaittuva-poyta-cello-clip-vaaleanharmaa-ja-musta-k-rauta

Cello Clip taittopöytä 46x52x70cm on tilaa säästävä valinta parvekkeelle. Materiaalina on maalattu metalli. Saatavana vaaleanharmaana ja mustana.

Hanki mukava lepotuoli parvekkeelle

Parveketuoli voi olla myös lokoisa lepotuoli, jossa kelpaa istuskella rennosti. Lepotuolien materiaalit ovat ulkokäyttöön sopivat. Säänkestävää polyrottinki on monesti tuoleissa käytetty materiaali, joka on helppo puhdistaa vedellä tai miedolla saippuvedellä ja pesusienellä. Täältä löydät vinkit pihakalusteiden huoltoon.

mukava-lepotuoli-parvekkeelle-eri-vaihtoehtoja-k-rauta

Mikä näistä valitsisit parvekkeellesi? Pesämäinen riipputuoli Cello Cosy, harmaa keinutuoli Cello Comfy, Cello Palermo rahin kera vai musta keinutuoli Cello Oslo?

kokoontaittuva-lepotuoli-cello-butterfly-roosa-ja-harmaa-k-rauta

Kokoontaittuva lepotuoli Cello Butterfly on parvekkeelle ehdoton valinta. Mukana tulevalla kantokassilla tuoli säilyy siistinä talvisäilytyksessä ja lähtee helposti matkaan myös vaikka piknikille tai mökille.

Pehmeyttä jalan alle parvekematolla

Kestävä ja helppohoitoinen ulos soveltuva matto on hyvä valinta parvekkeelle. Matolla tuot parvekkeelle väriä tai rauhallista tunnelmaa. K-Raudan valikoimista löydät niin tasaväriset kuin kuvioidutkin vaihtoehdot.

vetro-parveke-ja-terassimatto-kelttainen-kuvioitu-k-rauta

Kuvassa ulos ja sisälle soveltuva helppohoitoinen polypropyleenimatto Vetro 80x200 cm keltainen.

Säilytystilaa apupöydillä ja laatikoilla

Parvekkeella on myös hyvä olla monitoiminen tarjoilupöytä, joka toimii laskutilana sekä säilytyslaatikko, johon saa laitettua tuolien pehmusteet tai muuta irtotavaraa säilytykseen.

tarjoilupoyta-cello-salento-k-rauta

tarjoilupoyta-cello-salento-juhlavassa-kattauksessa-k-rauta

Tarjouluvaunumallista Cello Salento -pöytää voi liikutella helposti alla olevien pyörien avulla.

Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-kuva-k-rauta-artikkeli

Jos haluat saada parhaat tarjoukset sekä ideat ja ohjeet suoraan sähköpostiin, käy tilaamassa K-Raudan uutiskirje.

Tilaa uutiskirje