K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Parhaat ideat pihalle, terassille ja parvekkeelle

On aika virittää kotiin oma kesäparatiisi. Vietät kesäpäivät sitten puutarhassa, terassilla tai parvekkeella, kannattaa viihtyvyyteen panostaa. Katso parhaat ideat pihalle, terassille ja parvekkeelle.

Parhaat ideat puutarhaan

Puutarhassa viihtymiselle on lukemattomia vaihtoehtoja. Esimerkiksi oleskelunurkkauksen voi sijoittaa puutarhassa minne tahansa, eikä sen tarvitse olla laatoitettu tai katettu alue. Siirtele paikkaa mielen ja kasvukauden mukaan. Tarvitset vain liikuteltavan sohvan ja muutaman lyhdyn.

Parhaat ideat terassille

Viihtyisäksi kalustettu terassi on takuuvarmasti kesän suosikkipaikka. Olohuoneen omaisesti rajattu tila luo kiireettömän tunnelman, ja sohvalla voi ottaa vaikka nokkaunet linnunlaulua kuunnellen.

Parhaat ideat parvekkeelle

Parveke ei kalpene puutarhalle, kun sen sisustaa kutsuvaksi, runsaaksi ja vehreäksi kesäkeitaaksi. Parhaimmillaan parveke on kodin ja koko kesän viihtyisin paikka, jossa kelpaa viettää niin aurinkoiset kuin sateisetkin päivät.

Katso lisää pihaideoita

cello-pihakalusteet-k-raudasta-terassikuva

Jos kaipaat lisää ideoita ja inspiraatiota terassin, pihan tai parvekkeen sisustukseen, aloita näistä artikkeleista: Tee itse: 10 helppoa ohjetta pihalle, Helppo mökkipiha, Seitsemän parasta ideaa pihakivetyksiin, Kesäkeittiö terassille, Puutarhakalusteilla kruunaat pihan, Kauniit puutarhakalusteet Cellolta, Terassin sisustuksella ilmettä ja tunnelmaa. Kaikki pihaan liittyvät artikkelimme löydät täältä ja terassiin liittyvät artikkelit täältä.

Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-kuva-k-rauta-artikkeli

Jos haluat saada parhaat tarjoukset sekä ideat ja ohjeet suoraan sähköpostiin, käy tilaamassa K-Raudan uutiskirje.

Tilaa uutiskirje