K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Esittelyssä muuttovalmis Ainoa hirsikoti

Päivitetty 08.12.2023

Valitse Ainoakodin muuttovalmis hirsikoti – saat turvallisen ja terveellisen toiveidesi kodin, jonka rakentaminen on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi. Samalla saat kumppaniksi alan parhaan: tutun, paikallisen K-Raudan ja sen kattavat palvelut sekä laajan valikoiman. Tervetuloa kotiin.

Ekologisessa, terveellisessä ja turvallisessa Ainoa Hirsikodissa elät hyvää elämää. Se on koti, joka hengittää luonnollisesti – ja joka kestää sukupolvelta toiselle. Ammattitaidolla valmistettu painumaton lamellihirsi ei vääntyile tai halkeile perinteisen hirren tavoin, vaan kotisi on tiivis ja energiatehokas. Painumattomuus myös mahdollistaa kodillesi modernin ilmeen: suuret lasipinnat, sirot linjat ja ohuet saumat.

Selaa muuttovalmiin Ainoa-hirsitalomalliston esitettä

Tutustu Ainoakodin mallistoihin

Olemme suunnitelleet kaksi upeaa hirsikotimallistoa: AINOA HIRSI VARMA ja AINOA HIRSI PRIIMA.

Ainoa Hirsi Varma

Ainoa hirsi varma

Kuvassa tilava neljän makuuhuoneen koti Ainoa Hirsi Varma 127.

Ainoa Hirsi Varmassa on neliöt kohdillaan. Riittävä määrä avaria makuuhuoneita takaa oman rauhan jokaiselle perheenjäsenelle – ja tilaa elämiseen ja olemiseen. Malliston suunnittelun lähtökohtana on ollut ennen kaikkea käytännöllisyys ja kodikkuus. Lukuisat fiksut, asukkaita ajatellen tehdyt ratkaisut tuovat asumiseen arjen luksusta.

Kaikissa Ainoa Hirsi Varma -malleissa on vakiona katetut takaterassit. Lisäksi valittavanasi on mallikohtaisesti arkielämää helpottavia lisäratkaisuja. Kysy lisää talomyyjältäsi.

Ainoa Hirsi Priima

Ainoa hirsi priima

Ainoa Hirsi Priima on tehty ylellisyyttä arvostavalle. Malliston suunnittelussa on panostettu viihtyisään, avaraan tilaan sekä harkitun hienostuneisiin elementteihin: spa-henkiseen tilavaan saunaosastoon, avariin valoisiin huoneisiin sekä sisä- ja ulkotilojen saumattomaan jatkuvuuteen.

Kaikissa Ainoa Hirsi Priima -malleissa on vakiona saunaosaston kokolasiseinät, iso alalaude, integroitu kiuas etäohjauksella sekä tilavat katetut terassit. Lisäksi osassa malleista on vakiona korotettu sisäkatto, pystyrimaseinä ja induktiotaso liesituulettimella. Joihinkin malleihin on mahdollista lisätä valikoituja luksuselementtejä, kuten poreallas ja lasiliukuovet terassille. Kysy lisää talomyyjältäsi.

Selaa muuttovalmiin Ainoa-hirsitalomalliston esitettä

Rakenna muuttovalmis Ainoa hirsikoti K-Raudan kanssa

Haluamme tehdä uuden kotisi rakentamisen mahdollisimman helpoksi. Rakentaessasi kanssamme paikallinen kauppias sekä rakentamisen ja sisustamisen ammattilaiset ovat apunasi koko rakentamisen ajan. Helppoa on sekin, että muuttovalmiin Ainoa Hirsikodin rakentamisen hoitavat alusta loppuun osaavat ammattilaiset. Ja kun aika on, saat avaimet käteen ja pääset muuttamaan uuteen, toiveidesi mukaiseen Ainoakotiin.

Muutokset ja tyyli sinun toiveidesi mukaan

Kaikkien kotien pohjamalleihin voidaan tehdä harkittuja muutoksia, jotta koti vastaa täydellisesti sinun ja perheesi tarpeisiin.

Olemme suunnitelleet sinulle valmiiksi kolme tyylikokonaisuutta, joista valitset helposti omaan Ainoa Hirsikotiisi sopivan. Moderni ja ajaton AINOA KONTRASTI, harmoninen AINOA TRENDI sekä lämminsävyinen AINOA KOTOISA rakentuvat kestävistä pintamateriaaleista, tyylikkäistä kalusteratkaisuista ja yhteensopivista sävykokonaisuuksista. Kaikki kolme tyyliä sisältyvät uuden hirsikotisi hintaan.

Halutessasi voit valita kotisi tyylin myös muutoshintaisten kokonaisuuksien joukosta. Muistathan, että lisää inspiraatiota sisustamiseen tarjoaa myös paikallinen K-Rauta: sieltä löydät markkinoiden laajimman sisustusmateriaalien valikoiman ja kaiken tarvittavan sisustamiseen ja viihtyisään asumiseen.

Uusinta hirsiteknologiaa

Kaikissa muuttovalmiissa Ainoa Hirsikodeissa on vakiona edistyksellinen painumaton lamellihirsi, joka valmistetaan uusinta hirsiteknologiaa hyödyntäen. Se on jämäkkä materiaali, jonka pintahalkeilu ja vääntyminen ovat vähäistä perinteiseen hirteen verrattuna. Painumattomuuden ansiosta puun elämistä ei tarvitse huomioida rakennusvaiheessa suurilla liikuntavaroilla, joten hirsikehikon pystytys sujuu joutuisammin. Rakenteet pysyvät jämäköinä ja kotisi on tiivis ja energiatehokas. Painumaton hirsi mahdollistaa taloon lukuisia arkkitehtonisesti näyttäviä ratkaisuja: suuremmat lasipinnat, ohuet linjat ja sirot saumat antavat kodillesi modernin silauksen. Saat muuttovalmiiseen Ainoa Hirsikotiisi 10 vuoden painumattomuustakuun.

Selaa muuttovalmiin Ainoa-hirsitalomalliston esitettä

Tilaa muuttovalmiin hirsitalomalliston esite tästä

Käytössäsi kaikki K-Raudan palvelut

Ota sisustussuunnitteluun avuksi alan ammattilainen tai tilaa kokoamis- tai asennuspalvelu helpottamaan arkeasi. Verkkokaupassa asioit vaikka omalla kotisohvalla – ja kuljetuspalvelu toimittaa tavarat kotiovellesi tai työmaalle sovittuna ajankohtana.