K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

40 ideaa kauniiseen kotiin

Luo tunnelmaa kotiin! Valaistuksen sekä sisustamisen asiantuntijamme valitsivat valikoimastamme 40 tyylikkäintä tuotetta, joilla saat sisustukseen kodikkuutta. Tutustu tuotteisiin ja toteuta oma tyylisi.

Tunnelmaa pienilläkin muutoksilla

40-ideaa-sisustus-ak-sisustus

Kodin sisustuksen muuntelu ei aina vaadi isoa työtä. Olohuoneen sisustuksen voit viimeistellä esimerkiksi koristetyynyillä, tauluilla, kasveilla, kevyillä huonekaluilla, koreilla ja koriste-esineillä. Esimerkiksi näillä sisustustuotteilla loihdit helposti ja edullisesti piristystä sisustukseen.

Tutustu sisustustuotteiden valikoimaan

Helppo muodonmuutos tapetilla

Borås-ak

Kaunis, omaa sisustussilmää miellyttävä tapetti tuo iloa vuoden ympäri! Jo yhden seinän tapetoimalla saat kotiisi uutta tunnelmaa. Tapetointi on vieläpä yllättävän helppoa: katso selkeät tapetointiohjeet.

Uutta K-Raudassa: Borås Timeless Traditions

Boråsin uusi Timeless Traditions -mallisto on ajaton kokoelma tapetteja, joissa on tyylikkään perinteisiä kuoseja. Useimmat kuosit on maalattu käsin ja painettu eläväiselle pinnalle, mikä luo käsityön tuntua. Kuoseja on helppo yhdistää harmoniseksi kokonaisuudeksi neljän väriteeman ansiosta.

Katso kaikki Timeless Traditions -tapetit

Tutustu tapettien valikoimaan

Pehmeillä matoilla kodikkuutta ja lämpöä

talvikoti-matot-ak

Tutustu laajaan mattovalikoimaamme! K-Raudasta löydät kauniit ja laadukkaat sisustusmatot kodin eri tiloihin, aina eteisestä oleskelutiloihin, makuuhuoneeseen ja lastenhuoneeseen sekä katetulle terassille.

Tutustu mattojen koko valikoimaan

Valaistuksella tunnelmaa ja toimivuutta

talvikoti-valaistus-ak

Huolellisesti suunnitellulla ja monipuolisella valaistuksella voit vaikuttaa kodin sisustukseen ja eri tilojen toimivuuteen. Päivitä kotisi valaistus kodikkaita arjen ja juhlan hetkiä varten!

Tutustu valaisinten valikoimaan

Tilaa uutiskirje

uutiskirje-kuva-k-rauta-artikkeli

Jos haluat saada parhaat tarjoukset sekä ideat ja ohjeet suoraan sähköpostiin, käy tilaamassa K-Raudan uutiskirje.

Tilaa uutiskirje