K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Asikkalan mökkipihan remontti

Olimme mukana toteuttamassa mökkipihan remonttia Huvila & Huussi -ohjelmassa. Katso asiantuntijan vinkit piharemonttiin, terassin suunnitteluun sekä kesäkeittiön toteutukseen.

Asikkalassa sijaitseva mökki kuuluu perheelle, jossa lapset ovat jo aikuisia tai kovaa vauhtia aikuistumassa. Vanhempien ensimmäinen lapsenlapsi syntyi juuri, joten mökillä viettää jatkossa aikaa kolme sukupolvea.

Toiveissa Asikkalan Beach ja kesäkeittiö: Katso remontin lopputulos

Mökin piharemontilta toivottiin monia asioita. Suurimmat muutostoiveet koskivat rantaa, sillä perheen toiveena oli saada uusi ja iso hiekkaranta saunan ja päämökin väliin. Hiekkarannan lisäksi rantaan haluttiin toimivampi laituri sekä terassi, johon upotettaisiin palju niin, että paljusta pääsee saunaan puhtain jaloin.

Lisäksi perhe toivoi katoksellista kesäkeittiötä, pihan selkeyttä sekä hyötypuutarhaa, jossa voidaan kasvattaa itse omat salaatit ja yrtit.

Terassin suunnittelu onnistuu vaikka kotisohvalta: Tutustu K-Raudan terassilaskuriin

huvila-ja-huussi-asikkala-k-rauta-artikkeli-terassin-rakentaminen-2

Vaikka joskus terassin rakentaminen on hyvä antaa ammattilaisen hoidettavaksi, pystyy nykyisin terassin suunnittelemaan hyvin pitkälle jopa kotisohvalta käsin. Katso oheiselta videolta K-Raudan asiantuntija Jari Tyynismaan vinkit ja ajatukset terassin suunnittelusta ja rakentamisesta.

K-Raudan terassilaskurin avulla voit helposti suunnitella ja arvioida erilaisten terassivaihtoehtojen materiaalit, määrän ja hinnat. Terassilaskuri näyttää yleisimmät terassien pintamateriaalit, jotka ovat laajalti saatavissa niin myymälöissä kuin verkkokaupassa. Tutustu terassilaskuriin ja aloita oman terassin suunnittelu.

Uusi kesäkeittiö kruunasi pihan

huvila-ja-huussi-asikkala-k-rauta-artikkeli-kesakeittio-yleiskuva

Perheen toivoma uusi kesäkeittiö sekä suuri ja käytännöllinen terassi rakennettiin Cello Vimmerby-kesäkeittiön ympärille. Cello Vimmerbyn avulla kesän ruoanlaitto sujuu säältä suojassa ja sen voi rakentaa vaikka suoraan terassin yhteyteen. Yli yhdeksän neliöinen kesäkeittiö on sen verran tilava, että saat katoksen alle sekä grillin että ruokapöydän.

huvila-ja-huussi-asikkala-k-rauta-artikkeli-kesakeittio-esittely

Onko unelmissasi rakentaa oma kesäkeittiö? Katso lisää ohjeita ja ideoita meidän Kesäkeittiö terassille -artikkelista ja rakenna oma kesäsi. Kaikki kesäkeittiöt ja piharakennukset löydät täältä.

Viimeistele terassi ja piha tyylikkäillä kalusteilla

huvila-ja-huussi-asikkala-k-rauta-artikkeli-terassikalusteet

Toimiva terassi ja piha tarkoittaa myös sopivien pihakalusteiden hankintaa. Kaikki pihakalusteemme löydät täältä. Jos kaipaat lisää vinkkejä pihan ja terassin kalustamiseen, katso lisää ohjeita täältä.

Katso lisää K-Raudan ja Huvila & Huussin yhteisiä projekteja

huhu-ja-k-rauta-kaikki-jaksot-artikkeli

K-Rauta ja Huvila & Huussi ovat toteuttaneet yhdessä kymmeniä erilaisia mökki- ja piharemontteja. Katso kaikki remontit ja aloita oman mökki- tai piharemontin suunnittelu.

Katso lisää

Terassilaskuri helpottaa suunnittelua

harmaa-terassi-kalustettuna-k-rauta

K-Raudan terassilaskurilla voit helposti suunnitella ja arvioida erilaisten terassivaihtoehtojen materiaalit, määrän ja hinnat. Voit tallentaa suunnitelmasi ja palata siihen myöhemmin.

Terassilaskuriin tästä!

Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-kuva-k-rauta-artikkeli

Jos haluat saada parhaat tarjoukset sekä ideat ja ohjeet suoraan sähköpostiin, käy tilaamassa K-Raudan uutiskirje.

Tilaa uutiskirje