K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Ammattilainen, sinustako K-Raudan uutuustyövälineiden testaaja?

Päivitetty 24.06.2024

Haemme kuukausittain testaajia K-Raudan uutuustyövälineille. Testaajat saavat kokeilemansa tuotteet veloituksetta itselleen käyttökokemuksia vastaan. Testihaku on jäänyt kesätauolle ja palaamme asiaan taas elokuussa kiinnostavin tuottein.

Katso sillä välin jo testattuja työvälineitä tästä.

Haimme viimeksi testaajaa uutuudelle: akkuruohonleikkuri Bosch GRA 18V2-46 Solo

bosch-ruohonleikkuri-ja-jalas-turvakengat-krauta-pro-testihaku-ak-bosch

bosch-ruohonleikkuri-ja-jalas-turvakengat-krauta-pro-testihaku-ak-2-bosch

Tehokas ja kestävä 18 V:n BITURBO -akkuruohonleikkuri mahdollistaa suurten nurmikoiden vaivattoman ja miellyttävän leikkaamisen. Erinomaisen käyttömukavuuden tarjoava Bosch akkuruohonleikkuri sopii haastaviin olosuhteisiin ja pitkäkestoiseen työskentelyyn. Voimakkaan GRA 18V2-46 Professional ruohonleikkurin hiiliharjaton BITURBO Brushless -moottori toimii kahdella 18 V:n akulla, mikä varmistaa entistä pidemmän käyttöiän ja käyttöajan sekä erinomaisen suorituskyvyn.

  • akun jännite 2x18V
  • leikkuuleveys 46 cm
  • leikkuukorkeudensäätö 30-70 mm
  • keruusäiliö 60 litraa

Testaajalle tulee lisäksi huipputehokas akku- ja laturipaketti Bosch 18V 2x12,0Ah ProCore GAL 18V-160, jossa on kaksi akkua ja laturi.

Sekä uutuustyökengille: turvakengät JALAS 2068 Tio

bosch-ruohonleikkuri-ja-jalas-turvakengat-krauta-pro-testihaku-ak-jalas

bosch-ruohonleikkuri-ja-jalas-turvakengat-krauta-pro-testihaku-ak-2-jalas

Pehmeät ja vettä hylkivät turvajalkineet, joiden suojaluokka on S3. Vakaa TIO-ulkopohja tuo jalkineisiin parasta pehmeyttä ja käyttömukavuutta sekä estää pitkäaikaisten jalka- ja selkävammojen syntymistä. EN ISO 20345:2011 S3, SRC.

Testaajaksi arvottu henkilö saa kokeilemansa tuotteet itselleen veloituksetta (paketin arvo 1577,00) käyttökokemuksia vastaan.

Tietoa testausta varten:

Testaaja saa pitää tuotteen veloituksetta itsellään sillä ehdolla, että hän toimittaa K-Raudan käyttöön: yhden tekstimuotoon kirjoitetun raportin (tekstiä vähintään yksi A4 väliotsikkoineen), hyvälaatuisia valokuvia (väh. 4 kpl eri tilanteista per kone, määrää ei rajattu) sekä halutessaan lisäksi yhden vaakamallisen videon testaustapahtumasta tai useampia videoklippejä mieluiten MP4-tiedostona.

Raportilta on käytävä ilmi seuraavat asiat:

  • Laitteen käyttökohde, käyttöönotto ja käyttökokemukset
  • Millaisiin käyttökohteisiin kyseisiä tuotteita suosittelisit
  • Taustatietoa sinusta ammattilaisena (esim. millaisia työvälineitä ja työkenkiä yleensä käytät ja millaisissa hommissa yleensä olet) sekä muuta mahdollista aiheeseen liittyvää.
  • Testattujen työvälineiden plussat ja miinukset listattuna
  • Loppuarvio testituotteesta

Materiaali tulee toimittaa K-Raudan käyttöön sähköisesti ilmoitettuun ajankohtaan mennessä. Testaajan toimittama raportti julkaistaan K-Raudan toimesta k-rauta.fi-sivulla Tuotetestit-osiossa.