K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Akkuruohonleikkurin valinta

Ruohonleikkuu on mukavaa puuhaa, kun käytössä on kunnon peli. Mikä malli sopii omiin tarpeisiisi? Katso vinkit akkuruohonleikkurin valintaan.

Hyvä ruohonleikkuri: FXA XCLICK -akkuruohonleikkuri

FXA XCLICK -akkuruohonleikkuri on kestävä eikä se säikähdä kovaakaan käyttöä. Suuri leikkuuleveys (46 cm) tekee työskentelystä tehokasta ja nopeaa. Korkeutta voi säätää, joten leikkuri mukautuu monenlaisiin maastoihin. Suuri, 70 litraa vetävä keräyssäiliö. Kolme leikkuutoimintoa. Laite on XCLICK-yhteensopiva ja toimii kahdella 18 V:n akulla, jotka myydään erikseen.

Mistä maksat?

Monipuolisesta peruslaitteesta, jossa on kestävä metallirunko.

Parempi ruohonleikkuri: Ryobi RY18LMX40A-240 -akkuruohonleikkuri

Ryobi RY18LMX40A-240 -akkuruohonleikkuri on päästötön ja hiljainen ruohonleikkuri ja se on omiaan omakoti- ja rivitaloalueelle. Laittessa on tehokas hiiliharjaton moottori sekä 40 cm:n leikkuuleveys. Leikkuuaisa on taitettava, ergonominen ja korkeussäädettävä. Leikkuukorkeuden voi valita 25 ja 70 mm:n väliltä. Kaksi leikkuutoimintoa, 50 litran säiliö. Sopii yhteen laajaan Ryobi 18 V One+ -sarjaan.

Mistä maksat?

Laadukkaasta, huoltovapaasta ja ergonomisesta mallista.

Paras ruohonleikkuri: Makita DLM530Z -akkuruohonleikkuri

Makita DLM530Z -akkuruohonleikkurissa on hiiliharjaton moottori ja monia erikoisuuksia, kuten erityisen hiljainen leikkuutoiminto. Malli on päästötön ja erinomainen suurille pihoille. Leikkuri käynnistyy vaivattomasti soft start -toiminnolla. Leikkuuleveys on 53 cm ja säiliön tilavuus 70 litraa. Kolme leikkuutoimintoa. Sopii yhteen Makita LXT 18V -akkutuoteperheeseen.

Mistä maksat?

Huippulaadukkaasta laitteesta monilla herkuilla.

Katso lisää vinkkejä ruohonleikkurin valintaan Ruohonleikkurin valinta -artikkelistamme.

Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-kuva-k-rauta-artikkeli

Jos haluat saada parhaat tarjoukset sekä ideat ja ohjeet suoraan sähköpostiin, käy tilaamassa K-Raudan uutiskirje.

Tilaa uutiskirje