K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Hyvä, parempi vai paras akkutrimmeri?

Päivitetty 18.04.2023

Akkutrimmeri on hiljainen ja helppokäyttöinen laite, jolla surautat pihan paraatikuntoon. Katso vinkit akkutrimmerin valintaan ja valitse sinulle paras akkutrimmeri.

akkutrimmerin-valinta-ARTIKKELI

Hyvä akkutrimmeri: Einhell GC-CT

Einhell GC-CT on akkutrimmeri, jolla siistit nurmikon reunat ja kapeatkin kaistaleet hetkessä. Laitteessa on lisäkahva, joten voit käyttää sitä mukavasti kahdella kädellä. Kotelo ja lisäkahva on valmistettu korkealaatuisesta iskunkestävästä muovista. Leikkuuleveys on 24 senttiä. Trimmeri leikkaa tehokkaasti muoviterillä, joita on mukana 20 kappaletta. Sisältää 1,5 Ah:n akun ja laturin. Latausaika kaksi tuntia. Osa Einhellin Power X-Change- akkujärjestelmää.

Mistä maksat?

Hyvästä peruslaitteesta pienelle tai keskisuurelle pihalle.

Parempi akkutrimmeri: Ryobi RLT183222 18V ONE+

Ryobi RLT183222 18V ONE+ on akkutrimmeri, jossa on automaattinen siimansyöttö ja leikkuukapasiteetti, joka on säädettävissä 25–30 sentin välillä. Trimmauspää kääntyy kolmeen asentoon. Näppärän Easy-Edge-toiminnon avulla voit vaihdella nopeasti trimmauksen ja reunojen siistimistoiminnon välillä. Vahva teleskooppivarsi ja säädettävä etukahva. Sisältää kaksi 2,0 Ah:n akkua ja laturin, jonka latausaika on 80 minuuttia. Osa laajaa Ryobi ONE+ -tuoteperhettä.

Mistä maksat?

Monikäyttöisestä trimmeristä, jolla suoriudut isostakin pihasta.

Paras akkutrimmeri: Makita DUR193RT 18V LXT 1x5,0Ah

Tehokkaassa ja monipuolisessa Makita DUR193RT 18V LXT 1x5,0Ah -akkutrimmerissä on teleskooppivarsi ja viiteen asentoon säädettävä trimmauspää: voit leikata helposti myös istutusten ja kalusteiden alta. Leikkuuleveys on 26 senttiä. Laitteessa on pyöreää siimaa tehokkaampi, hiljaisempi ja kestävämpi erikoissiima. Leikkuupään esiin käännettävä suoja varjelee istutuksia. Mukana akku, pikalaturi ja varasiima. Osa Makitan 18 V:n LXT-akkukoneperhettä.

Mistä maksat?

Laadukkaasta ja ergonomisesta laitteesta, jolla siistit ahtaimmatkin rakoset.

Valitse sinulle paras akkutrimmeri 

K-Rauta-hero-banner

Puutarhakoneet kätevästi K-Raudasta

Mikään puutarha ei näytä hoitamatta hyvältä. Siksi pihan- ja puutarhanhoitoon kannattaa hankkia puutarhakoneet ja pihatyövälineet, joiden avulla teet kevään ja kesän puutarhatöistä paitsi tehokkaita, myös nautinnollisia. Tutustu puutarhakoneiden valikoimaan.

Puutarhakoneet pihan töihin 

K-Rauta-hero-banner

Parhaat tarjoukset, ohjeet ja ideat suoraan sähköpostiin