Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Empire Kalustemaali 2,7l A valkoinen sävytettävissä

TIKKURILA
  • EAN-koodi: 6408070004159 | Tuotenumero: 500089528

Valkoinen ja puolihimmeä tiksotrooppinen (hyytelömäinen) alkydimaali sisätilan huonekaluille. Sävytettävissä.

  • Puolihimmeä
  • Avainlippu

81,90 € / kpl

30,33 € / l

Tilaa sävytettynä

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • EAN-koodi: 6408070004159
  • Tuotenumero: 500089528

Tikkurilan Empire on helppokäyttöinen ja valumaton, perinteinen maali sisätilojen puisille irtokalusteille. Empire-kalustemaali tasoittuu hyvin ja muodostaa kauniin puolihimmeän pinnan. Koostumukseltaan hyytelömäisellä, liuotinohenteisella Empirellä voit maalata puu-, lastulevy-, puukuitulevy- ja kovalevypintoja. Erityisen hyvin se soveltuu sivellinlevitykseen. Maalipinta on pölykuiva noin kolmen tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa noin vuorokauden kuluttua maalaamisesta. Empire-kalustemaalilla maalattu pinta kestää hyvin pesua. • väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin • puolihimmeä (kiiltoryhmä 4) • riittoisuus: 10–12 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 50 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,2 kg/l PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Maalaamaton pinta Puhdista pinta liasta, rasvasta ja pölystä. Pohjamaalaa sopivalla pohjamaalilla. Aikaisemmin maalattu pinta Pese pinta maalinpesuaineella, huuhdo huolellisesti vedellä ja anna kuivua hyvin. Poista huonosti kiinni oleva maali kaapimella ja hio koko pinta. Poista hiontapöly. Kittaa kolot ja syvennykset sopivalla kitillä ja pohjamaalaa pinta tarvittaessa. MAALAAMINEN Empire-kalustemaalia ei yleensä tarvitse sekoittaa ennen käyttöä. Jos sekoittaminen on kuitenkin tarpeen esimerkiksi maalin ohentamisen vuoksi, anna hyytelömäisen koostumuksen palautua ennen sivelymaalausta. Ohenna maalia sivelykäyttöön tarvittaessa lakkabensiinillä ja ruiskukäyttöön ruiskuohenteella. Levitä maali yhteen tai kahteen kertaan. Työvälineet pestään lakkabensiinillä. MAALIPINNAN HOITO Puhdista Empire-kalustemaalilla maalatut pinnat neutraalilla astianpesuliuoksella ja pehmeällä harjalla, sienellä tai liinalla. Erittäin likaisten pintojen puhdistamiseen voi käyttää heikosti emäksistä pesuaineliuosta. Huuhtele pinnat huolellisesti puhdistuksen jälkeen. Empire-maali saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin kuukauden kuluttua maalaamisesta – ennen sitä maalipintaa on syytä käsitellä varoen. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: tasoite, pohjamaali, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tuote

Paino
3.294 kg
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
10
Perusmaali
A
Kiilto
Puolihimmeä
Käyttö
Sisälle
Ohenne
Liuotin
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
12
Sävytys
Sävytettävissä
Pakkauskoko (l)
2.7

Pakkaus

Paino
3.669 kg
Nettosisältö
2.7 LTR
Korkeus
18 cm
Pituus
18.2 cm
Leveys
19.2 cm

Ympäristötiedot

Orgaaninen liuotinpohjainen maali
Kyllä
Lue lisää vastuullisuudesta

Vaaralausekkeet:

H226 Syttyvä neste ja höyry. H336 Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. EUH208 Sisältää koboltti-bis(2-etyyliheksanoaatti) ja etyylimetyyliketoksiimi. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: H226 Brandfarlig vätska och ånga. H336 Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad. H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer. EUH208 Innehåller kobolt-bis(2-etylhexano) och etylmetylketoxim. Kan orsaka en allergisk reaktion.