Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Kirjo Aqua Peltikattomaali 2,7l PM3 sävytettävä

TEKNOS
  • EAN-koodi: 6414621019992 | Tuotenumero: 500908195

Vesiohenteinen, akrylaattipohjainen, korroosionestopigmentoitu peltikattomaali. Erinomainen tartunta uudelle sinkitylle pellille ja vanhoille alkydi- sekä akrylaattimaaleille. Himmeä.


66,90 € / kpl

24,78 € / l

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • EAN-koodi: 6414621019992
  • Tuotenumero: 500908195

Kirjo Aqua on vesiohenteinen ruosteenestopigmenttiä sisältävä, hyvin tarttuva ja levittyvä erikoismaali, joka sopii peltikattojen ja muiden metallipintojen maalaamiseen. Kirjo Aqua -peltikattomaali suojaa peltikattoa säiden rasitukselta – ja saa kattosi kestämään ja näyttämään kauniilta pitkään. Ruosteenestopigmentoitu pintakova mutta joustava maalikalvo suojaa metallialustaa korroosiolta. Himmeäkiiltoinen, akrylaattipohjainen Kirjo Aqua sopii uusien maalaamattomien, sinkittyjen ja galvanoitujen pelti- ja teräspintojen maalaukseen sekä aikaisemmin maalattujen peltikattojen ja teollisesti maalipinnoitettujen teräsohutlevyjen huoltomaalaukseen. • väri: sävytettävä tummiin sävyihin (ei voida käyttää ilman sävytystä) • himmeä (kiiltoryhmä 5) • riittoisuus: n. 7–8 m²/l • kuiva-ainepitoisuus: n. 38 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,2 g/ml • EU VOC -raja-arvo (kat A/i): 140 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 140 g/l. HUOM! Tätä tuotetta voi käyttää ainoastaan sävytettynä. Sävytys on ostettava erikseen. Kirjo Aqua -peltikattomaalilla maalattu pinta on pölykuiva tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa 8 tunnin kuluttua maalauksesta. Pese työvälineet heti käytön jälkeen vedellä ja pesuaineella. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä maalattavan pinnan saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Esikäsittely säästää aikaa ja vaivaa myöhemmin – siksi pohjatyö kannattaa tehdä huolellisesti. Kirjo Aqualla maalattaessa uuden peltikaton ei tarvitse himmentyä ennen maalauskäsittelyä. Peltikatot ja muut maalaamattomat sinkkipinnat Pese sinkitty peltipinta peltipesuaineella ennen maalaamista ja huuhtele vedellä. Poista mahdollinen ruoste teräsharjaamalla. Aikaisemmin maalatut pinnat Poista irtoava vanha maali sekä mahdollinen ruoste kaapimalla. Jos maali hilseilee runsaasti, sen tarttuvuus on kauttaaltaan huono ja se kannattaa poistaa kokonaan. Pese pinta peltipesuaineella ja huuhtele vedellä. Varmista huoltomaalauksessa vanhan pinnoitteen ja Kirjo Aquan yhteensopivuus ennen maalausta. Korroosionsuojaa voi tehostaa pohjamaalaamalla ruostekohdat ruosteenestopohjamaalilla. MAALAAMINEN Sekoita maali huolellisesti ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä maali siveltimellä, ns. kattoharjalla tai korkeapaineruiskulla. Jos käytät sivellintä, pinta kannattaa maalata kahteen kertaan. Huoltomaalauksessa ruosteiset, esikäsitellyt kohdat kannattaa paikkamaalata ruosteenestomaalilla tai Kirjo Aqualla, minkä jälkeen pinta maalataan kertaalleen. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Pinnan lämpötila ei saisi kohota yli +40 °C:n, sillä silloin maali haihtuu liian nopeasti, sen tarttuvuus heikkenee ja maalipintaan voi muodostua huokosia tai kuplia. Muista myös: ruosteenestopohjamaali, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet sekä maalaustelineet.

Tuote

Paino
3.26 kg
Toimittajan ilmoittama alkuperämaa
Suomi
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
7
Perusmaali
PM3
Kiilto
Himmeä
Käyttö
Ulos
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
7
Sävytys
Sävytettävä
Pakkauskoko (l)
2.7

Pakkaus

Paino
3.61 kg
Nettosisältö
2.7 LTR
Korkeus
16 cm
Pituus
21 cm
Leveys
21 cm

Vastuullisuusluokka

Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

VOC-pitoisuus < 8 % (paino/tilavuus)
Kyllä

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 5-Kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro. 247-500-7] ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro. 220-239-6] (3:1) seos ja 2,4,7,9-tetrametyylidek-5-yyni-4,7-dioli. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. EUH210 Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä. Faroangivelser: EUH208 Innehåller blandning av 5-klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG nr. 247-500-7] och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG nr. 220-239-6] (3:1) och 2,4,7,9-tetrametyldek-5-yn-4,7-diol. Kan orsaka en allergisk reaktion. EUH210 Säkerhetsdatablad finns att rekvirera.