Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Öljypohja Pohjamaali 9l C sävytettävä

TIKKURILA

Himmeä alkydiöljypohjamaali puupuhtaiden puupintojen ulkomaalaukseen. Erityisesti vanhoille, kuluneille pinnoille. Sävytettävissä.

77,90 € / kpl

8,66 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500962680
  • EAN-koodi: 6408070036334

Tikkurilan Öljypohja on perinteinen ulkopintojen pohjamaali, joka muodostaa hyvin tarttuvan alustan talomaalille ja helpottaa sen sivelyä. Öljypohja sopii sekä uusille että vanhoille pinnoille. Pohjamaali parantaa maalattavan pinnan vedenhylkivyyttä, sillä se estää suoran sadeveden imeytymisen puuhun. Pohjamaalaus myös vähentää puun uuteaineiden aiheuttamaa maalipinnan värjäytymistä. Liuotinohenteinen Tikkurilan Öljypohja tarttuu erinomaisesti tehdaspohjamaalattuun ja aikaisemmin öljymaalattuun puupintaan, ja sen himmeään pintaan pintamaali on helppo sivellä. Öljypohjalla voit pohjamaalata ulkoseinien lisäksi ikkunanpuitteet, kaiteet ja aidat. Pintamaalauksen voi tehdä vuorokauden kuluttua maalaamisesta. Työvälineet pestään lakkabensiinillä käytön jälkeen. • väri: sävytettävä tummiin sävyihin (ei voida käyttää ilman sävytystä) • himmeä (kiiltoryhmä 5) • ohenne: liuotin • riittoisuus: sahatulle pinnalle 5–8 m²/l, höylätylle pinnalle 8–10 m²/l • kuiva-ainepitoisuus n. 56 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,4 kg/l • EU VOC -raja-arvo (kat A/g): 350 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 350 g/l. HUOM! Tätä tuotetta voi käyttää ainoastaan sävytettynä. Sävytys on ostettava erikseen. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla pinnat saat kauniin ja kestävän lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä. Maalaamaton puupinta Uusi puupinta kannattaa pohjustaa mahdollisimman aikaisessa rakennusvaiheessa. Poista irtoava pihka oksankohdista ja suojaa ruostuvat metalliosat kuten naulankannat ruosteenestopohjamaalilla. Aikaisemmin maalattu puupinta Poista aikaisemmin maalatuista puupinnoista irtoava aines ja nukkaantunut harmaa puupinta kaapimella ja harjaa pinta puhtaaksi teräsharjalla. Käytä homeen poistamiseen tarvittaessa homepesuainetta. Käsittele puupuhtaat pinnat pohjusteella. MAALAAMINEN Sekoita maali hyvin ja maalaa puupuhtaat pinnat siveltimellä kertaalleen. Käsittele puun päätypinnat erityisen huolellisesti. Pintamaalaus kannattaa tehdä mahdollisimman pian pohjamaalauskäsittelyn jälkeen, viimeistään 6–10 kuukauden kuluttua Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva eli puun kosteuspitoisuuden alle 20 %, lämpötilan vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: talomaali, maalipesuaine, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, maalaustelineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Vaaralausekkeet

H226 Syttyvä neste ja höyry. H317 Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Faroangivelser: H226 Brandfarlig vätska och ånga. H317 Kan orsaka allergisk hudreaktion. H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.

Tuote

Paino
11.52 kg
Pakkauskoko (l)
9
Kiilto
Himmeä
Ohenne
Liuotin
Käyttö
Ulos
Perusmaali
C
Riittoisuus/pohjamaalaus (imevä pinta), m²/l
6
Riittoisuus/pohjamaalaus (imemätön pinta), m²/l
9

Pakkaus

Paino
12.563 kg
Korkeus
20 cm
Pituus
25 cm
Leveys
31 cm