Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Piha Punamaali 10l

TEKNOS
  • EAN-koodi: 6414620320884 | Tuotenumero: 500201556

Pellavaöljypohjainen, vesiohenteinen punamaali. Maalaamattomien sahalautapintojen ja karkeiden hirsipintojen, sekä aiemmin punamultamaalilla maalattujen pintojen maalaukseen.


Tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Katso myymäläsaatavuus ja hinta tästä.

Toimitus
Ei ostettavissa verkosta

  • EAN-koodi: 6414620320884
  • Tuotenumero: 500201556

Piha-punamaali on perinteinen täyshimmeä ulkomaali maalaamattomille ja aiemmin punamultamaalilla maalatuille puupinnoille. Säänkestävä ja edullinen Piha on oiva valinta esimerkiksi talousrakennusten maalaamiseen. Pellavaöljypohjainen vesiohenteinen Piha-punamaali sopii maalaamattomien sahalautapintojen ja karkeiden hirsipintojen sekä aiemmin punamultamaalilla maalattujen puupintojen ulkomaalaukseen. Piha kestää erittäin hyvin sään vaikutuksia – maali muodostaa hengittävän pinnan, joka ei hilseile eikä halkeile vaan kuluu kauniisti vähitellen ajan myötä. Piha-punamaali sopii hyvin talous- ja piharakennusten kuten vajojen, aittojen, navettojen ja latojen maalaamiseen mutta ei höylättyjen tai muilla maalityypeillä maalattujen pintojen käsittelyyn. • väri: punamultasävy • täyshimmeä (kiiltoryhmä 6) • riittoisuus: sahalautapinnat ja karkeat hirsipinnat 4–6 m²/l • kuiva-ainepitoisuus: n. 20 tilavuusprosenttia • tiheys 1,2 g/ml • EU VOC raja-arvo (kat A/d): 130 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 130 g/l. Maalipinta on kosketuskuiva 4 tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa 1 vuorokauden kuluttua maalaamisesta. Pese työvälineet heti käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja pesuaineella. Maalaustyön keskeytyessä välineet kannattaa upottaa veteen. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittely tekee lopputuloksesta kestävämmän ja kauniimman sekä pidentää huoltoväliä. Esikäsittelemällä maalattavan pinnan säästät aikaa ja vaivaa myöhemmin – siksi pohjatyö kannattaa tehdä huolellisesti. Maalaamaton sahalauta ja karkea hirsipinta Harjaa pois irtoava pöly ja lika sekä irtoavat puukuidut. Pese homeiset pinnat homepesuliuoksella ja pohjamaalaa metalliosat ruosteenestomaalilla. Aikaisemmin punamullalla maalattu pinta Poista pinnasta irtoava maali teräsharjalla ja suojaa ruostuvat metalliosat ruosteenestomaalilla. MAALAAMINEN Varaa yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä maalia samaan astiaan. Sekoita maali hyvin ja tarkista sävy – näin vältät sävyerojen syntymisen. Ohenna maali tarvittaessa vedellä ja levitä harjalla tai siveltimellä 1–2 kertaan. Upota työvälineet maalaustyön keskeytyessä veteen ja pese ne heti käytön jälkeen, jottei maali ehdi kuivua. Käsittelyolosuhteet Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Puun kosteus saa olla enintään 20 % puun kuivapainosta. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: homeenpoistoaine, ruosteenestomaali, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit, suojamuovit ja maalaustelineet.

Tuote

Paino
12.36 kg
Toimittajan ilmoittama alkuperämaa
Suomi
Kiilto
Täyshimmeä
Käyttö
Ulos
Ohenne
Vesi
Pakkauskoko (l)
10

Pakkaus

Paino
13.41 kg
Nettosisältö
10 LTR
Korkeus
22 cm
Pituus
33 cm
Leveys
33 cm

Vastuullisuusluokka

Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

VOC-pitoisuus < 8 % (paino/tilavuus)
Kyllä

Vaaralausekkeet:

H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. EUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni ja 3-jodi-2-propynyylibutyylikarbamaatti. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer. EUH208 Innehåller 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on och 3-jod-2-propynylbutylkarbamat.