Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Saku Sokkelimaali 9l PM3 sävytettävä

TEKNOS
  • EAN-koodi: 6414620008829 | Tuotenumero: 500962816

Himmeä sokkelimaali sokkeleiden ja betonisten tukimuurien maalaamiseen. Vesiohenteinen.

  • Himmeä
  • Vesiohenteinen

118 € / kpl

13,11 € / l

Tilaa sävytettynä

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • EAN-koodi: 6414620008829
  • Tuotenumero: 500962816

Saku-sokkelimaali on himmeä vesiohenteinen maali sokkeleille ja betonisille tukimuureille. Maalikalvo on hengittävä ja päästää betonin rakennekosteuden hyvin lävitseen. Saku-sokkelimaalilla maalattu pinta on kosketuskuiva tunnin ja päällemaalattavissa 2–4 tunnin kuluttua maalaamisesta. Maalin kuivuminen hidastuu kosteassa ja kylmässä säässä. Työvälineet tulee pestä heti käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja pesuaineella. Saku-sokkelimaali on CE-hyväksytty betonipintojen suojaamiseen. • väri: sävytettävä tummiin sävyihin (ei voida käyttää ilman sävytystä) • himmeä (kiiltoryhmä 5) • riittoisuus: 3–6 m²/l • kuiva-ainepitoisuus: n. 38 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,3 g/ml • EU VOC -raja-arvo (kat A/c): 40 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 40 g/l. HUOM! Tätä tuotetta voi käyttää ainoastaan sävytettynä. Sävytys on ostettava erikseen. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittely tekee lopputuloksesta kestävämmän ja kauniimman sekä pidentää huoltoväliä. Esikäsittelemällä maalattavan pinnan säästät aikaa ja vaivaa myöhemmin – siksi pohjatyö kannattaa tehdä huolellisesti. Poista ensin maalattavasta lika sekä vanha, hilseilevä maali. Kalkkisuolat poistetaan käsittelemällä betonipeittausliuoksella. Huuhtele pinta peittauksen jälkeen vedellä ja anna kuivua. Maalaa pinta Saku-sokkelimaalilla vasta sitten, kun betonista ei enää tihku kalkkisuoloja pintaan. Jos suolojen tihkuminen jatkuu esimerkiksi riittämättömän kosteuseristyksen takia, pinnan maalaaminen ei ole suositeltavaa. Puhdista galvanoidut metallipinnat liasta ja rasvasta, teräsharjaa ne ja pohjamaalaa ruosteenestopohjamaalilla. MAALAAMINEN Varaa yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä maalia samaan astiaan. Näin vältät sävyerojen syntymisen. Sekoita maali hyvin ja levitä siveltimellä, maalausharjalla tai telalla. Yksi sivelykerta ohentamattomalla Sakulla riittää. Pese maaliroiskeet ja -tahrat heti, jotteivät ne ehdi kuivua. Käsittelyolosuhteet Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla vähintään +5 °C. Maalaus voidaan tehdä kosteallakin säällä, mutta silloin kuivumisaika pitenee. Muista myös: betonipeittausliuos, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tuote

Paino
10.28 kg
Toimittajan ilmoittama alkuperämaa
Suomi
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
4
Perusmaali
PM3
Kiilto
Himmeä
Käyttö
Ulos
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
5
Sävytys
Sävytettävä
Pakkauskoko (l)
9

Pakkaus

Paino
11.33 kg
Nettosisältö
9 LTR
Korkeus
22 cm
Pituus
33 cm
Leveys
33 cm

Vastuullisuusluokka

Terve rakennus
Vastuullisemmin tuotettu
Lue lisää vastuullisuudesta

Ympäristötiedot

VOC-pitoisuus < 8 % (paino/tilavuus)
Kyllä

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 4,5-dikloori-2-oktyyli-2H-isotiatsoli-3-oni ja 5-Kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro. 247-500-7] ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin [EY nro. 220-239-6] (3:1)seos. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Sisältää maalikalvon ja tuotteen säilyvyyttä parantavia biosidivalmisteita: DCOIT ja IPBC ja EGForm ja C(M)IT/MIT (3:1). Voi aiheuttaa ihon herkistymistä EUH210 Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä. Faroangivelser: EUH208 Innehåller 4,5-diklor-2-oktyl-2H-isotiazol-3-one och 5-klor-2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG-nr 247-500-7] och 2-metyl-2H-isotiazol-3-on [EG-nr 220-239-6] (3:1). Kan orsaka en allergisk reaktion. Innehåller biocider för konservering av torrfilm och under lagring: DCOIT och IPBC och EGForm och C(M)IT/MIT (3:1). Risk för hudsensibilisering. EUH210 Säkerhetsdatablad finns att rekvirera.