Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Yki Aitokivi Kivipinnoite 10l KPC harmaa sävytettävissä

TIKKURILA

Vesiohenteinen, sävytettävä luonnonkivipinnoite sokkeleiden, seinien ja rakennuksen arkkitehtuuria korostavien yksityiskohtien pinnoittamiseen.

91,90 € / kpl

9,19 € / l

Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • Tuotenumero: 500770127
  • EAN-koodi: 6408070052556

Yki Aitokivi on luonnonkivipinnoite, jonka avulla ulkopintoihin saadaan kaunis, kestävä ja suojaava pinta. Käyttökohteiksi sopivat sokkelit, seinät ja rakennuksen yksityiskohdat. Yki Aitokivi on helppo levittää suoraan purkista teräslastalla tai ruiskulla. Vesiohenteinen Yki Aitokivi soveltuu betoni- ja harkkopintojen sekä levypintojen pinnoitukseen. Pinta on kosketuskuiva seuraavana päivänä käsittelystä. Harmaa ja vaalea vakioväri voidaan sävyttää. • väri: harmaa, sävytettävissä • himmeä (kiiltoryhmä 5) • riittoisuus: 0,6–0,8 m²/l lastalla levitettynä, 0,4–0,5 m²/l ruiskutustyönä PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittely tekee lopputuloksesta kestävämmän ja kauniimman sekä pidentää huoltoväliä. Alustan tulee olla riittävän kiinteä, kova ja kuiva ennen pintakäsittelyä. Maalaamaton pinta Puhdista maalaamaton pinta liasta ja pölystä. Pese homehtuneet tai sammaloituneet pinnat homeenpoistoliuoksella. Sileät ja lasimaiset betonipinnat tulee käsitellä mekaanisesti riittävän pintaprofiilin aikaansaamiseksi ja sementtiliiman poistamiseksi. Ylitasoita harkkopinnat ja epätasaiset betonipinnat oikaisulaastilla ennen maalausta. Sokkeli kannattaa pohjustaa ja pohjamaalata ja seinäpinta pohjamaalata ennen pinnoittamista. Aikaisemmin maalattu pinta Puhdista pinnat ja pese mahdolliset homehtuneet tai sammaloituneet kohdat homeenpoistoliuoksella. Poista hilseilevä ja heikosti kiinni oleva maali ja tee tarvittaessa ylitasoitus oikaisulaastilla. Sokkeli kannattaa pohjustaa ja pohjamaalata ja seinäpinta pohjamaalata. PINNOITTAMINEN Sekoita Yki Aitokivi perusteellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä enintään 1 %. Levitys teräslastalla Levitä pinnoitetta teräslastalla tasainen noin 2 millimetrin paksuinen kerros kerrallaan noin 1–2 neliömetrin alueelle. Tasaa levitetty kerros. Pyri järjestämään työ siten, että työtaukojen ja eri pinnoitepurkkien rajakohta tulee mahdollisimman huomaamattomaan paikkaan. Isoilla yhtenäisillä seinäpinnoilla työsaumaton pinta on helpointa saada aikaan levittämällä pinnoite kahteen kertaan. Levitä ensin tuote kuten edellä. Ensimmäisen kerroksen kuivuttua levitä toinen kerros ohuelti ja hierrä pinta välittömästi muovihiertimellä kevyesti painaen. Poista tarvittaessa ylimääräinen pinnoite lastalla. Levitys ruiskutustyönä Levitä pinnoite laastipumpulla tai suppiloruiskulla pienellä paineella ruiskuttaen noin metrin etäisyydeltä pyörivin liikkein kohtisuoraan pintaa vasten. Tasaa kerros teräslastalla ja ruiskuta toinen kerros kuivuneen pinnoitteen päälle harsomaisen harvasti. Yki Aitokivi ei sovellu esimerkiksi kylmien tukimuurien vaakapintojen käsittelyyn. Pese työvälineet heti käytön jälkeen vedellä. Käsittelyolosuhteet Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva, ilman lämpötilan vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Pinnoitustyötä ei saa tehdä voimakkaassa auringonpaisteessa. Muista myös: pohjuste, homeenpoistoaine, lastat, työvaatteet ja -käsineet, suojamuovit.

Tuote

Paino
14 kg
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
0.4
Perusmaali
KPC
Kiilto
Himmeä
Käyttö
Ulos
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
0.8
Sävytys
Sävytettävä
Pakkauskoko (l)
9

Pakkaus

Paino
14.77 kg
Nettosisältö
10 LTR
Korkeus
20 cm
Pituus
28 cm
Leveys
31 cm

Ympäristötiedot

USDA-sertifioitu biopohjainen tuote
Ei
EC1 PLUS -sertifioitu
Ei
EU-ympäristömerkki
Ei
Allergiatunnus
Ei
GEV-EMICODE EC1 -sertifioitu
Ei
Joutsenmerkki-sertifioitu
Ei
Orgaaninen liuotinpohjainen maali
Ei
VOC-pitoisuus <lt/> 8 % (paino/tilavuus)
Ei
OK biobased -sertifioitu
Ei
Cradle to Cradle -sertifioitu
Ei mikään
M1-sertifioitu
Ei

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni (BIT), 5-kloori-2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro. 247-500-7] ja 2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro. 220-239-6] (3:1) seos (C(M)IT/MIT (3:1)) ja 2-oktyyli-2H-isotiatsol-3-onia (OIT). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: EUH208 Innehåller 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on (BIT), blandning av 5-klor-2-metyl-4-isotiazol-3-on [EG nr. 247-500-7] och 2-metyl-4-isotiazol-3-on [EG nr. 220-239-6] (C(M)IT/MIT (3:1)) och 2-oktyl-2H-isotiazol-3-on (OIT). Kan orsaka en allergisk reaktion.