Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Yki Sokkelimaali 9l A valkoinen sävytettävissä

TIKKURILA
  • EAN-koodi: 6408070037508 | Tuotenumero: 500962843

Vesiohenteinen, täyshimmeä alkalinkestävä akrylaattimaali. Betonisokkeleiden ja ylitasoitettujen harkkosokkeleiden ulkomaalaukseen. Sävytettävä.

113 € / kpl

12,56 € / l

Tilaa sävytettynä

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Tilaa ja noudaAnna postinumero nähdäksesi lähimmät myymälät

  • EAN-koodi: 6408070037508
  • Tuotenumero: 500962843

Yki-sokkelimaali on perinteinen, täyshimmeä maali betonisokkeleiden ja tasoitettujen harkkosokkeleiden maalaamiseen. Maalaaminen suojaa ja kaunistaa niin vanhan kuin uudenkin sokkelin. Vesiohenteinen, alkalinkestävä Tikkurilan Yki-sokkelimaali levittyy helposti telalla. Akrylaattimaalin tiivis pinta pitää veden ulkona rakenteista mutta hengittää päästäen vesihöyryn sisäpuolelta ulos. Yki-sokkelimaali soveltuu myös pohjamaaliksi sokkelipinnoitteiden alle. Pohjamaalaus tasoittaa alustan imukykyä ja väriä. Maalipinta on päällemaalattavissa 2–4 tunnin kuluttua maalaamisesta. Yki-sokkelimaalin riittoisuuteen vaikuttavat maalattavan pinnan karkeus ja huokoisuus sekä maalausmenetelmä. Yki-sokkelimaali on sävytettävissä useisiin värisävyihin. • väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin • täyshimmeä (kiiltoryhmä 6) • riittoisuus: 4–6 m²/l • kuiva-ainepitoisuus: n. 45 tilavuusprosenttia • tiheys n. 1,4–1,5 kg/l • EU VOC -raja-arvo (kat A/c): 40 g/l. Tuotteen VOC: maks. 40 g/l. PINNAN ESIKÄSITTELY Esikäsittely tekee lopputuloksesta kestävämmän ja kauniimman sekä pidentää huoltoväliä. Esikäsittelemällä maalattavan pinnan säästät aikaa ja vaivaa myöhemmin – siksi pohjatyö kannattaa tehdä huolellisesti. Sokkelia maalattaessa alustan tulee olla riittävän kiinteä, kova ja kuiva. Maalaamaton pinta Puhdista maalaamaton pinta liasta ja pölystä. Pese homehtuneet tai sammaloituneet pinnat homeenpoistoliuoksella. Sileät ja lasimaiset betonipinnat tulee käsitellä mekaanisesti riittävän pintaprofiilin aikaansaamiseksi ja sementtiliiman poistamiseksi. Ylitasoita harkkopinnat ja epätasaiset betonipinnat oikaisulaastilla ennen maalausta. Alustan pohjustusta suositellaan. Aikaisemmin maalattu pinta Puhdista pinnat liasta ja pölystä. Pese mahdolliset homehtuneet tai sammaloituneet pinnat homeenpoistoliuoksella. Poista hilseilevä ja heikosti kiinni oleva maali alustalle ja maalityypille sopivalla menetelmällä. Tee tarvittaessa ylitasoitus oikaisulaastilla. Alustan pohjustusta suositellaan. MAALAAMINEN Varaa yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä saman valmistuserän maalia yhteen astiaan sävyerojen ja rajakohtien välttämiseksi. Sekoita maali perusteellisesti ja levitä telalla, siveltimellä tai ruiskulla 1–2 kertaan. Pohjamaalauksessa Yki-sokkelimaalia voidaan ohentaa tarvittaessa vedellä, mutta pintamaalaus tehdään ohentamattomalla maalilla. Levitä maali keskeytyksettä, jotta pintaan ei muodostuisi työsaumoja. Yki-sokkelimaali ei sovellu esimerkiksi kylmien tukimuurien vaakapintojen ja muiden vastaavien vaakapintojen maalaamiseen. Työvälineet voidaan pestä vedellä. Käsittelyolosuhteet Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana maalattavan pinnan on oltava kuiva, ilman lämpötilan vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: pohjuste, homeenpoistoaine, telat, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet ja suojamuovit.

Tuote

Paino
13.32 kg
Toimittajan ilmoittama alkuperämaa
Suomi
Riittoisuus (imevä pinta), m²/l
4
Perusmaali
A
Kiilto
Täyshimmeä
Käyttö
Ulos
Ohenne
Vesi
Riittoisuus (imemätön pinta), m²/l
6
Sävytys
Sävytettävissä
Pakkauskoko (l)
9

Pakkaus

Paino
14.412 kg
Nettosisältö
9 LTR
Korkeus
20 cm
Pituus
25 cm
Leveys
31 cm

Vaaralausekkeet:

EUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni ja 5-Kloori-2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro 247-500-7] ja 2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro 220-239-6] (3:1) seos. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: EUH208 Innehåller 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on och 5-Klor-2-metyl-4-isotiazol-3-on [EG nr 247-500-7] och 2-metyl-4-isotiazol-3-on [EG nr 220-239-6] (3:1) blandning. Kan orsaka en allergisk reaktion.