Näytetään 27 tuotetta

Echo tarjoaa laadukkaita ja luotettavia laitteita niin kotipihaan ja -puutarhaan kuin ammattilaisen äärimmäisiin tarpeisiin metsätalouteen ja maisemanhoitoon. Valitessasi Echon voit aina luottaa, että valitsemasi tuote on 100-prosenttista ammattilaatua.

Echo tunnetaan laadusta ja toimintavarmuudesta

Echo on yksi japanilaisen Yamabiko Corporationin maailmanlaajuisista tuotemerkeistä. Yritys perustettiin vuonna 1947 nimellä Kyoritsu Noki. Nykyään Yamabikon tuotteet ovat tunnettuja laadustaan ja toimintavarmuudestaan ympäri maailman.

Yamabiko Outdoor Power -tuotteet ovat alan johtavia, kädessä pidettäviä metsätalous- ja maisemanhoitokoneita, jotka toimivat huippuluokan pienillä polttomoottoreilla. Näihin tuotteisiin kuuluvat muun muassa moottorisahat puiden karsimiseen ja kaatoon, trimmerit ja raivaussahat sekä puhaltimet lehtien ja roskien puhaltamiseen, keräämiseen ja silppuamiseen.

Moottorikehitys on ollut Yamabikon menestyksen ydin. Pääajatuksena on kannettavien 2-tahti moottoreilla varustettujen laitteiden valmistus keskittyen ympäristönhoidon tarpeisiin. Yamabikon tuotteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja modernia teknologiaa hyödyntäen, mikä takaa niiden pitkäikäisyyden ja hyvän suorituskyvyn. Kehittyneet laadunvalvontajärjestelmät varmistavat, että tuotteet täyttävät korkean laadun vaatimukset. Yritys pyrkii myös jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden odotuksiin tuotteiden painonpudotuksen, tehon parantamisen ja ympäristövaikutusten vähentämisen suhteen. Yamabiko kehittääkin koko ajan uusia energiatehokkaita moottoreita vähentääkseen päästöjä.

Echo Garden+ -akkukoneet pihaan ja puutarhaan

Akkukäyttöiset Echo Garden+ -piha- ja puutarhakoneet tarjoavat yhtä paljon voimaa kuin polttomoottorikäyttöiset. Akkutyökalujen kanssa sinun ei tarvitse huolehtia bensiinistä tai johdoista. Lisäksi akkukäyttöiset työkalut ovat helppohoitoisia, hiljaisia ja päästöttömiä verrattuna bensiinikäyttöisiin.

Garden+ on Echon 40 V:n akkulaitteiden ja -koneiden sarja, jonka päämääränä on miellyttävä ja tehokas työskentely puutarhan rauhassa. Garden+-akkukoneet ovat Echo-malliston kevyimpiä, helppokäyttöisiä ja voimakkaita akkukoneita, ja ne on suunniteltu tuntumaan mukavalta kädessä. Yksi 40 V:n akku sopii kaikkiin Garden+-laitteisiin.

Laaja takuu kertoo luotettavuudesta

Japanissa suunnitellut Echo-tuotteet ovat luotettavia ja hyvin rakennettuja. Ne ovat ammattilaatuisia ja kestäviä, ja pitkät takuuajat toimivat takuuna luotettavuudesta. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu käyttäjien tarpeita ajatellen, toimimaan päivästä toiseen. Kuluttaja-asiakkaille myönnetään täysi viiden vuoden takuu ostohetkestä ja ammattikäyttäjille kaksi vuotta. Akkujen takuu on kaksi vuotta.

K-Raudan verkkokaupasta ja myymälöistä löydät kattavan Echo-pienkoneiden tuotesarjan, kuten polttomoottorikäyttöiset sahat, trimmerit, leikkurit ja puhaltimet tai akkuruohonleikkurin ja muut akkukäyttöiset koneet ja niihin sopivat akut sekä laturit. Tutustu valikoimaan!