Näytetään 13 tuotetta
/ 1
Metallintyöstökoneet

Huippulaadukkaat Makitan-metallintyöstökoneet ammattilaisille saat K-Raudasta. Tällä sivulla voit tutustua valikoimastamme löytyviin Makitan metallintyöstökoneisiin ja niiden monipuolisiin ominaisuuksiin.

Valikoimamme Makita-metallintyöstökoneet ammattikäyttöön ja harrastajalle löydät tältä sivulta

Makitan nakertaja on sopii vaativallekin käyttäjälle, kun tavoitteena on saada tarkat kaarre- ja suoraleikkaukset metallilevyihin, alumiineihin kuin teräkseen. Laitteiden tarkat leikkuukapasiteetit, lisäominaisuudet ja mitat mainitaan tuotekorteilla. Laadukas Makita-nakertaja löytyy valikoimasta niin verkkovirta- kuin akkukäyttöisenä.

Makita-levyleikkuri leikkaa mm. erilaiset kivikuitulevyt, lujalevyt kuin ruostumattoman teräksen tehokkaasti jättäen siistin leikkuujäljen. Makitan levyleikkurit ovat meiltä verkosta ja K-Raudan myymälöistä valittavissa verkkovirta- ja akkukäyttöisinä. Levyleikkureiden tuotekohtaiset leikkuukapasiteetit ja käyttöä helpottavat ominaisuudet mainitaan tuotekorteilla.

Kierretankoleikkuri mahdollistaa kierretangon katkaisun siististi ja turvallisesti rikkomatta kierretangon kierrettä. Makitan akkukäyttöiset kierretankoleikkurit ovat hiljaisia käytössä ja toimivat tehokkaasti pitkään vähän kuluttavan hiiliharjattoman moottorinsa ansiosta.
Tehokkaalla Makitan metallisahalla metallin katkaisu onnistuu ja nopeasti turvallisesti lähes täysin ilman työstä aiheutuvia kipinöitä. Laitteissa onnistuu tarkat kulmansäädöt kätevästi ilman erillisiä työkaluja.

Makitan metallintyöstökoneet akkukäyttöisenä tai johdollisina K-Raudasta

Tutustu Makitan laitteisiin sivuillamme ja hanki työkoneet käyttöön myymälästä tai verkkokaupastamme.

Makitan metallintyöstökoneiden runkoversiot toimitetaan ilman akku ja latauslaitetta, joten muistathan hankkia myös Makita-akun ja laturin, jos sinulla ei vielä vastaavan akkujärjestelmän akkua ole.