Näytetään 234 tuotetta
Porakoneet

Makita-akkuporakoneet mahdollistavat työskentelyn ammattilaisen ottein. Makita-porakone on aina laatutietoisen käyttäjän valinta, käytät porakonetta sitten työkäytössä tai aktiivisesti kotona erilaisissa kunnostustöissä.

Laadukkaat Makita-akkuporakoneet laatua arvostavalle käyttäjälle

Makita-porakone on aina varma valinta vaativiin työtehtäviin. Makitan vähän virtaa kuluttava ja voimakas hiiliharjaton moottori erottuu edukseen, kun käyttöön tarvitaan reilusti vääntövoimaavoimaa ja kestävyyttä. Porakoneiden monipuoliset ominaisuudet, kuten portaaton nopeudensäätö, konetta suojaava XPT-järjestelmä, työkohteen valaiseva led-valo ja avaimeton pikaistukka tuovat laitetta paljon käyttävälle paljon lisätehoa ja käyttömukavuutta.

K-Raudoista Makita-akkuporakoneet ammattikäyttöön

Valikoimasta löytyy Makitan sähkötyövälineitä erilaisille käyttäjille. Suosituimmat 10,8 ja 18 voltin jännitteen akulliset Makita-porakoneet käyvät laajasti mihin tahansa poraus- kuin ruuvaustehtäviin, joten niistä löytyy tarvittavan vahva ja monipuolinen kone niin rakentajille, asentajille kuin huoltotehtäviin.

Etenkin kovempaan materiaaliin työstettäessä iskutoiminnolla varustettu Makita-iskuporakone tai -akkuiskuporakone tulee tarpeeseen. Meiltä on saatavilla on myös verkkovirtakäyttöinen Makita-porakone esimerkiksi teollisuuden työtehtäviin, joissa virtaa tarvitaan läpi päivän, eikä ladattavan akkukäyttöisen mallin liikkuvuus tuo lisäarvoa.

Tutustu verkossa myös muihin valikoimamme Makita-tuotteisiin!