Keittiöremontti – kohti unelmien keittiötä

Olemme koonneet tälle sivustolle runsaan tietopaketin keittiöremontista ja sen vaiheista. Laita siis vinkit korvan taakse ja toteuta haaveidesi keittiö.

Keittiöremontti alkaa suunnittelulla ja materiaalivalinnoilla. Heittäydy rohkeasti ideoimaan ja haaveilemaan. Varaa aika oman K-rautasi Keittiösuunnittelijalle, jonka avulla viet unelmat konkreettiseksi suunnitelmaksi ja sanoista teoiksi. Purku- ja pohjatöiden käynnistyessä voit vetää työhanskat käteen tai päästä helpommalla ja jättää homman remonttimiesten hoidettavaksi. 

Pilkistyksen uudesta keittiöstä saat kun keittiön rakentaminen alkaa. Rakentaminen- ja asennustyöt hoituvat joko itse tai remonttiammattilaisia apuna käyttäen. Kaikki materiaalit tasoitteista keittön kaapistoihin ja valaisimista kodinkoneisiin saat K-raudasta.  

Keittiöremontin viimeistely- ja siivoustyöt tulee hoitaa huolellisesti loppuun. Lopullisen hyväksynnän ja arvioinnin jälkeen pääset nauttimaan upouudesta, tarpeitasi varten remontoidusta, unelmien keittiöstä. K-raudasta löydätkin parhaat ammattilaiset, ohjeet ja välineet pieneen ja suurempaan keittiöremppaan.