K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Keittiöremontin hinta

Tärkeintä keittiöremontin hinnassa on selvittää oma budjetti, sillä isonkin keittiön voi remontoida edullisesti. Katso esimerkkihintoja eri keittiöistä ja ota yhteyttä K-Raudan keittiösuunnittelijaan.

Keittiöremontin hintaa voi arvioida vastaamalla näihin kysymyksiin

Kun olet kartoittanut oman budjettisi, voit arvioida keittiöremontin hintaa vastaamalla ja pohtimalla seuraavia kysymyksiä:

  • Mitä haluat uudelta keittiöltä?
  • Miten suuri tai vanha nykyinen keittiö on?
  • Mitä voit remontoida keittiössä itse?
  • Mitä kaikkea voi kunnostaa ja mitä pitää ostaa kokonaan uutena?

Keittiöremontin hinta voi muuttua – Huomioi budjetissa ja hyödynnä K-Raudan rahoituspalvelut

keittioremontin-hinta-cello-keittio-kallio-k-rauta

Kuvan Cello-keittiön ovi: Kallio HR2. Taso: Harmaa mänty 30 mm. Lisähintaan: kodinkoneet, allas ja hana. Kalusteasennus alkaen: 1120 € (purkutyöt, laatoitus ja LVIS-työt eivät sisälly hintaan).

Budjetissa on viisasta varautua joihinkin yllätyskuluihin. Huomioi, että vanhojen keittiömateriaalien asianmukainen kierrätys vie oman siivunsa keittiöremontin hinnasta.

Onneksi vaihtoehtoja ja eri hintaisia remonttiratkaisuja on moneksi, ja juuri sinun toiveesi ovat täysin toteutettavissa. Halutessasi saat uuden keittiön täysin valmiina, eli niin sanotusti avaimet käteen -periaatteella. Lyhytkin jutustelu ammattilaisen kanssa helpottaa huomattavasti, mikäli keittiöremontti hämmentää! K-Raudasta saat myös vaivattoman ja joustavan rahoituspalvelun. Lue lisää K-Raudan palveluista.

Koko keittiöremontille yksi hinta? Valitse Cello-keittiöt

keittioremontin-hinta-cello-keittiot-k-rauta

Jokaiselle keittiöremonttia tekevälle tai uudesta keittiöstä haaveilevalle on suuri etu, mikäli uuden keittiön hintalappu on alusta asti mahdollisimman tarkka. Jos tahdot koko keittiöremontille yhden hinnan, kannattaa valita K-Raudan Cello-keittiökalusteet ja asennuksen. Näin saat koko remontille yhden hinnan ilman yllätyksiä.

Keittiöremontin hinta on valintojen summa – Hahmota omat tarpeesi keittiöpohjan avulla

Remontissa joutuu toisinaan tekemään kompromisseja estetiikan ja käytännöllisyyden suhteen. Omia tarpeita on hyvä hahmottaa keittiöpohjan avulla: tarvitaanko yksi vai kaksi pesuallasta? Millaiset kodinkoneet keittiöön tulee? Ovatko tasot kiveä, puuta vai laminaattia? Vesi- ja sähköpisteiden siirtäminen tai lisääminen tuo lisäkustannuksia keittiöremonttiin, samoin muut sähkö- ja putkityöt.

Kysymykset ovat lopulta aika yksinkertaisia, eikä keittiöremontin suunnittelussa yleensä kulu kauaa. Muista, että pähkäilyn ja työn takana siintää upouusi, toimiva keittiö! Katso lisää vinkkejä, kuinka pääset alkuun keittiösuunnittelussa.

keittioremontin-hinta-2-k-rauta

Kuvan Cello-keittiön ovi: Viertola HR 5. Taso: Kiiltävä valkoinen 40 mm. Lisähintaan: kodinkoneet, allas ja hana. Kalusteasennus alkaen: 1790 € (purkutyöt, laatoitus ja LVIS-työt eivät sisälly hintaan).

Kaiken ei tarvitse olla uutta – vanhaa kannattaa ehostaa

Vaikka haluaisit raikastaa vain seinien ja tasojen ulkonäköä, saattavat vanhat kodinkoneet erottua lopputuloksesta ikävästi. Samoin vanhojen seinien väri tuppaa osumaan silmään, jos ympärillä kiiltävät tuliterät keittiölaitteet.

Laadukkaat ja kestävät kaappimateriaalit – erityisesti niiden asennustyöt – saattavat muodostaa suuren kuluerän, mutta käytettävyytensä takia ne ovat sen arvoisia. Jos haluat säästää keittiöremontin kuluissa, korvaa vanhojen kaappien ovet uusilla tai maalaa oviin uudet värit – et välttämättä tarvitse kokonaan uusia kaapistomekanismeja. Katso vinkit keittiön seinien maalaukseen.

Keittiöremontti ei ole tähtitiedettä

Itse tekemästäsi työstä olet vastuussa itse. Siksi haastavammat työt saattaa olla järkevintä tilauttaa urakoitsijalta, joka kantaa vastuun lopputuloksesta. Monet työt hoituvat kuitenkin itsekin tehtynä, ja kelpo oppaita tapaa löytyä paitsi kirjakaupasta, myös lähipiiristä! Jos keittiöremontti askarruttaa, kysy neuvoa K-Raudan remonttineuvonnasta!

K-Raudan Cello-keittiöiden suurimpia vahvuuksia on, että ne taipuvat tarpeiden ja budjetin mukaan. Tarvitsetpa sitten pienen tai suuremman budjetin keittiöremonttia, homma onnistuu oman keittiösuunnittelijasi ja muiden ammattilaistemme avustuksella! K-Raudan Remonttimestarin avulla toteutat yllättävän helpon keittiöremontin.

Katso lisää vinkkejä keittiöremontiin.

Katso Cello-keittiöitä myyvät K-Raudat ja varaa ilmainen palveluaika keittiösuunnitteluun.

Kysy mitä vain keittiöremontista, remonttineuvonta auttaa!

Tutustu K-Raudan palveluihin.

Lue asiaa keittiötasosta, kuinka valitset keittiöösi sopivimman.

Katso vinkit keittiön uudistukseen pikkurahalla.

Valitse keittiömalli – U, I vai L?

Tutustu Broumandien viisihenkinen perheen keittiöremonttiin.