K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Erinin kesämökin täydellinen remontti

Olimme mukana toteuttamassa Erinin kesämökin täydellistä remonttia Huvila & Huussi -ohjelmassa. Katso upea lopputulos ja katso asiantuntijoidemme vinkit mökin sisä- ja ulkoremontointiin.

Erinistä tuli miehensä kautta mökin omistaja, kun pariskunta lunasti miehen vanhempien mökkipaikan muutama vuosi sitten. Mökki ei kuitenkaan ollut viihtyvyyden kannalta ihan parhaassa kunnossa, joten mökillä päätettiin toteuttaa remontti niin ulkona kuin sisälläkin. Lopputuloksena Erinin ja hänen miehensä mökki saa suunnittelun ansiosta neliöitä lisää ja lopputulos hämmästyttää aivan kaikkia.

Näin Erinin mökin ilme muuttui

Mökin ilme muuttui täysin myös ulkoa

Vaikka Erinillä oli pieniä vaikeuksia tunnistaa remontoitua mökkiä sisältä, yllätti mökin uusi ulkoasu Erinin myös totaalisesti. Mökki maalattiin uusiksi peittävällä Cello Cover -ulkomaalilla. Värisävyksi valittiin tyylikäs hiilenharmaa Teknos T7042.

huvila-ja-huussi-erin-k-rauta-artikkeli-mokki-yleiskuva

Mökin upeat puuportaat tuovat aivan uudenlaista tyyliä etupihalle. Katso ohjevideo puuportaiden tekoon K-Raudan YouTube-kanavalta. Jos haluat katsoa vinkkejä kiviportaiden tekoon, löydät ohjeet meidän Näin teet kiviportaat -artikkelista.

huvila-ja-huussi-erin-k-rauta-artikkeli-mokki-piha-yleisilme

Mökin uuden maalisävyn ja portaiden lisäksi Erinin uuden mökkipihan ilmeen viimeistelyyn tuotiin myös tyyliä ekologisesti Ecopots-ruukkujen avulla. Ecopotsin ruukut valmistetaan kierrätysmateriaaleista, minkä lisäksi ne ovat tyylikkäitä ja helpottavat viherkasvien kasvattamiseen. Katso lisää ohjeita kasvatukseen ja istuttamiseen täältä.

Uusi grilli kruunaa terassin

Erinin mökille rakennettiin uusi ja upea terassikokonaisuus. Tutustu terassin rakentamiseen ja ideoihin tarkemmin täällä. Terassilla viihtymiseen tarvittiin kuitenkin muutakin, kuten viihtyisät terassikalusteet sekä Erinin tarpeisiin sopiva grilli.

huvila-ja-huussi-erin-k-rauta-artikkeli-grilli-ja-terassi

Erinille sopiva grilli löytyi K-Raudan oman Cello-merkin valikoimasta. Jatkossa Erinin mökillä grilliherkut valmistuvat valmiiksi kasatussa Cello Ready 3 -kaasugrillissä. Jos siis haluat aloittaa laadukkaan grillauksen mahdollisimman helposti, on valmiiksi kasattu Cello Ready 3 -grilli erinomainen valinta. Sinun tarvitsee kiinittää ainoastaan sivutasot.

huvila-ja-huussi-erin-k-rauta-artikkeli-grilli-kollaasi

Valikoimastamme löytyy grillit jokaiseen tarpeeseen. Tutustu valikoimaamme ja lue lisää grilleistä ja grillaamisen saloista. Jos kaipaat neuvoja grillin valintaan, lue lisää vinkkejä sopivan grillin valintaan ja katso vastaukset grillin hankinnan tärkeimpiin kysymyksiin.

Panelointi toi uutta ilmettä sisälle

Erinin mökin sisätilat uusittiin lähes täysin, minkä huomasi myös Erinin reaktiosta. Myös uusi makuuhuone sai lämpimän vastaanoton.

huvila-ja-huussi-erin-k-rauta-artikkeli-makuuhuoneen-panelointi

Makuuhuoneen seinät paneloitiin Cellon sisustupaneeleilla. Remontissa käytettiin myös Cellon smyygilautaa sekä Cellon jalka- ja peitelistoja. Lopuksi seinä maalaattiin Cellon sisustusmaalilla ja sävyksi valittiin Tikkurila F497 Paperi. Katso lisää ohjeita sisustuspaneelien käyttöön. Jos kaipaat vinkkejä sisämaalaukseen, katso asiantuntijamme parhaat ohjeet sisämaalaukseen.

Katso lisää K-Raudan ja Huvila & Huussin yhteisiä projekteja

huhu-ja-k-rauta-kaikki-jaksot-artikkeli

K-Rauta ja Huvila & Huussi ovat toteuttaneet yhdessä kymmeniä erilaisia mökki- ja piharemontteja. Katso kaikki remontit ja aloita oman mökki- tai piharemontin suunnittelu.

Katso lisää

Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-kuva-k-rauta-artikkeli

Jos haluat saada parhaat tarjoukset sekä ideat ja ohjeet suoraan sähköpostiin, käy tilaamassa K-Raudan uutiskirje.

Tilaa uutiskirje