K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Parhaat maalausvinkit: Katso yhdeksän parasta sisämaalausvinkkiä

Sisämaalaus on erinomainen tapa uudistaa kodin ilmettä ja pitää huolta esimerkiksi kodin seinäpintojen kunnosta. Kokosimme yhteen yhdeksän parasta maalausvinkkiä. Katso kaikki vinkit ja tee sisämaalaus helposti.

Löydät parhaat maalausvinkit myös täältä

Asiantuntijan vinkit sisämaalaukseen, Näin valitset sisämaalin, Näin valitset siveltimet, Löydä täydellinen sisämaali, Puuportaiden maalaus, Näin maalaat liukuväriseinän, Rapatun katon maalaus, Paneelikaton maalaus, Sisäkaton maalaus.

Kaikki K-Raudan maalausvinkit löydät täältä.

Kysy lisää maalauksesta K-Raudan Remonttineuvonnasta

Kaipaatko lisää apua sisämaalaukseen tai remontointiin liittyen? Kysy lisää K-Raudan Remonttineuvonnasta. Asiantuntijamme auttaa sinua kaikissa rakentamiseen ja remontointiin liittyvissä kysymyksissä.

Valitse kotimaiset Cello-sisämaalit

savyopas-vastuulliset-maalit-k-rauta-artikkeli

Kaikki Cello-sisämaalit ovat Suomessa valmistettuja maaleja, joille on myönnetty Avainlippu-merkki sekä M1- rakennusmateriaalin päästöluokkamerkki. M1-merkki kertoo Cello-sisämaaleissa olevan vähiten ilmaanhaihtuvia haitallisia aineita. Avainlippu- sekä M1-merkintöjen lisäksi Cellon Serra, Decor, Feel ja Loft ovat saaneet Allergia ja astmaliiton merkin sekä Joutsenmerkin.

Valitse kotimaiset Cello-sisämaalit 

Löydä sopivat väriyhdistelmät sävygeneraattorilla

Kokeile sävygeneraattoria

Cellon sisämaalisävyjen kokoelma – 200 upeaa sävyä

Tutustu kokoelmaan
K-Rauta-hero-banner

Katso parhaat maalausvinkit tai kysy lisää Remonttineuvonnasta

Kun olet löytänyt täydelliset maalisävyt, on aika maalata. Katso vinkit sisämaalaukseen tai kysy apua K-Raudan Remonttineuvonnasta. Maalit ja maalaustarvikkeet hankit kätevästi joko verkkokaupasta tai lähimmästä myymälästä. Tiesithän, että voit hankkia sisämaalit myös valmiiksi sävytettynä?

Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-kuva-k-rauta-artikkeli

Jos haluat saada parhaat tarjoukset sekä ideat ja ohjeet suoraan sähköpostiin, käy tilaamassa K-Raudan uutiskirje.

Tilaa uutiskirje