K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Jere ja Jaana Lehtisen mökkiremontti

Olimme mukana toteuttamassa Jere ja Jaana Lehtisen mökkiremonttia Huvila & Huussi -ohjelmassa. Katso lopputulos ja tutustu mökkiremonttivinkkeihin.

Jere ja Jaana Lehtisen mökille tehtiin pari vuotta sitten Huvila & Huussi -ohjelmassa upea piharemontti, johon sekä Jere että Jaana ovat todella tyytyväisiä. Sisältä mökki on remontoitu kuitenkin viimeksi 1990-luvulla, joten mökin sisäremontille oli tarvetta. Mökki oli sisältä perussiisti, muttei riittävän viihtyisä ja toimiva.

Näitä asioita Lehtiset remontilta toivoivat

Lehtiset eivät halunneet lisää neliöitä vaan paremmin toimivan kokonaisuuden. Toiveissa oli erityisesti yksi lisämakuuhuone ja uutta ratkaisua säilytyskaappien käyttöön. Vanhassa mökissä säilytyskaappeihin oli tuhlattu liikaa tilaa.

Mökin pääsisäänkäyntiä piti myös korostaa, sillä vanha pääsisäänkäynti tuntui enemmänkin takaovelta. Lisäksi pääsisäänkäyntiin pitäisi tehdä siistimpi ja pienempi aula, koska vanha vie liikaa neliöitä.

Lehtisten mökin vanhat ikkunat tuntuivat madaltavan tilaa, joten toiveissa oli myös suuremmat ikkunat merelle. Myös takka on käyttämätön, joten sen voisi poistaa kokonaan lisätilan saamiseksi.

Keittiö, ruokailutila sekä olohuone muodostavat trendikkään kokonaisuuden

Lehtisten yksi iso toive oli remontoida mökki paitsi toimivaksi myös tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Remontissa ruokailutila, olohuone sekä keittiö remontoitiin eheäksi ja tyylikkääksi kokonaisuudeksi.

huvila-ja-huussi-jere-ja-jaana-lehtisen-mokkiremontti-olohuone-2

Olohuoneen ilme päivitettiin, mutta samalla uusittiin Jeren ja Jaanan toiveen mukaisesti mökin ikkunat. Uudet suuremmat ikkunat avaavat merinäköalan mökkiin todella kauniisti. Uusi vaaleampi sisustustyyli ja mökin ilme tuovat tilaan myös valoa aivan uudella tavalla. Jos kaipaat lisää vinkkejä ikkunaremontiin, käy tututustumassa Ikkunaremontti- ja Ikkunaremontin hinta -artikkeliimme.

huvila-ja-huussi-jere-ja-jaana-lehtisen-mokkiremontti-olohuone

Olohuoneen ja ruokailutilan yhteinen tyyli tekevät kokonaisuudesta valoisan ja tilavan. Jos kaipaat lisää samankaltaisia inspiroivia projekteja, käy lukemassa Jari "Bull" Mentulan mökkiremontista, Pyhtään mökkiremontista tai Nokian mökkiremontista.

huvila-ja-huussi-jere-ja-jaana-lehtisen-mokkiremontti-keittio-2

Uusi keittiö noudattaa olohuoneen ja ruokailutilan tyyliä ja ilmettä. Valoisa ja vaalea keittiö sopii uuteen mökkiin ja täyttää Lehtisten kaikki tarpeet. Aloita oman mökkikeittiön suunnittelu tutustumalla keittiöremonttivinkkeihimme, tutustu Cello-keittiöiden mallistoon ja varaa aika keittiösuunnitteluun.

Uudet makuuhuoneet olivat Lehtisten mieleen

Yksi tärkeimpiä remontoinnin kohteita olivat Jere ja Jaana Lehtisen mukaan makuuhuoneet, niiden toimivuus ja huonejako. Remontin jälkeen Lehtisten mökistä löytyy kolme uutta makuuhuonetta.

huvila-ja-huussi-jere-ja-jaana-lehtisen-mokkiremontti-pieni-makuuhuone

huvila-ja-huussi-jere-ja-jaana-lehtisen-mokkiremontti-makuuhuone-2

huvila-ja-huussi-jere-ja-jaana-lehtisen-mokkiremontti-makuuhuone-1

Uusi pääsisäänkäynti näyttää nyt pääsisäänkäynnille

Jaanan ja Jeren mukaan vanha pääsisäänkäynti ei näyttänyt siltä, miltä pääsisäänkäynnin pitäisi. Remontoimme uuden sisäänkäynnin niin, että se vastaa paremmin mökin tyyliä, on avarampi sekä selkeämpi ja ennen kaikkea: näyttää pääsisäänkäynnille.

huvila-ja-huussi-jere-ja-jaana-lehtisen-mokkiremontti-sisaankaynti

Katso lisää mökkiremonttivinkkejä tutustumalla kaikkiin Huvila & Huussi -projekteihimme. Voit myös katsoa lisää ohjeita ja ideoita Inspiraatio ja ohjeet -osiostamme.

Katso lisää K-Raudan ja Huvila & Huussin yhteisiä projekteja

huhu-ja-k-rauta-kaikki-jaksot-artikkeli

K-Rauta ja Huvila & Huussi ovat toteuttaneet yhdessä kymmeniä erilaisia mökki- ja piharemontteja. Katso kaikki remontit ja aloita oman mökki- tai piharemontin suunnittelu.

Katso lisää

Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-kuva-k-rauta-artikkeli

Jos haluat saada parhaat tarjoukset sekä ideat ja ohjeet suoraan sähköpostiin, käy tilaamassa K-Raudan uutiskirje.

Tilaa uutiskirje