K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Bull Mentulan mökkiremontti

Olimme mukana toteuttamassa Jari "Bull" Mentulan perheen kesämökin remonttia Huvila & Huussi -ohjelmassa. Katso remontin upea lopputulos ja tutustu mökin sisäremontoinnin vinkkeihin sekä tuotteisiin.

Jari "Bull" Mentula sekä hänen perheensä hankkivat pari vuotta sitten mökin Parkanolta. Mökki on ympärivuotisessa käytössä, mutta mökin sisäpinnat sekä kalustus kaipaavat päivitystä, jotta ne vastaisivat perheen toiveita.

Pinnat ja huonejako uusiksi, vanhimmalle tyttärelle oma kesähuone

Mökin sisätilojen ilmeen lisäksi mökin huonejako kaipasi muutosta. Viisihenkiselle vanha huonejako oli epäkäytännöllinen, koska mökissä oli vain yksi suljettu makuuhuone. Ongelmaksi huonejako muodostuu erityisesti silloin, kun mökissä halutaan majoittaa myös ystäviä.

Mökin sisätilojen remontoinnin lisäksi perheen vanhimmalle tyttärelle toivottiin pihalle omaa kesähuonetta. Ulos haluttiin myös kuivakäymälä.

Mökin sisätilojen merkittävin muutos tehtiin huonejaoissa. Remontoidusta mökistä löytyy nyt yhteensä kolme makuuhuonetta. Parvella ollutta turhaa tilaa saatiin hyödynnettyä jopa kahden makuuhuoneen verran.

Avokeittiö ja olohuone ovat upea ja tilaa tuova yhdistelmä

huvila-ja-huussi-k-rauta-Bull-Mentula-artikkeli-keittio-ja-rappuset

Keittiöstä ja olohuoneesta remontoitiin yksi suuri ja yhtenäinen tila, joka tuo paitsi tilaa ja avoimuutta myös järvimaiseman aina keittiöön asti. Uusi tila vakuutti täysin myös Mentulan perheen, joten lopputulosta voidaan pitää vähintäänkin onnistuneena. Aloita oman keittiöremontin suunnittelu tutustumalla K-Raudan Cello-keittiöihin ja keittiöremontti-ideoihin.

huvila-ja-huussi-k-rauta-Bull-Mentula-artikkeli-yleiskuva

Seinäpintojen paneelit uusittiin ja uusi vaaleampi sävy tuo sisälle lisää tilan tuntua ja rauhoittaa mökin tunnelmaa. Katso lisää ohjeita sisäpintojen maalaamiseen.

Uusi makuuhuone kruunasi remontin

Mökin uusi huonejako ei ollut ainoa makuuhuoneisiin kohdistunut muutos, sillä myös Bullin ja Marun yhteinen makuuhuone remontoitiin vastaamaan paremmin uuden mökin tyyliä ja parin tarpeita. Erityisesti suuri vaatekaappi sai kiitosta Marulta.

huvila-ja-huussi-k-rauta-Bull-Mentula-artikkeli-makuuhuone

Katso lisää mökkivinkkejä sekä ohjeita mökin remontointiin

Piharakennuksesta tuli upea ja käytännöllinen kesähuone

huvila-ja-huussi-k-rauta-Bull-Mentula-artikkeli-piharakennus-maalaus

Mökin pihalle rakennettiin myös Bullin ja Marun toiveiden mukainen kesähuone perheen vanhimmalle tyttärelle. Kesähuoneeksi valittiin Luoman Lillevilla 427 -vierasmaja. Valoisa ja avara 8,25 m²:n vierasmaja on ihana kesäolohuone, joka sopii myös pienelle pihalle.

huvila-ja-huussi-k-rauta-Bull-Mentula-artikkeli-piharakennus-valmis

Lillevilla 427 -vierasmaja sopii myös kesäkeittiöksi tai kesävieraiden majoittamiseen. Suurten ikkunoiden ansiosta tilaa voi käyttää vaikka ateljeena. Katso lisää vinkkejä sopivan piharakennuksen valintaan tai tutustu kattavaan piharakennusten valikoimaamme.

Katso lisää K-Raudan ja Huvila & Huussin yhteisiä projekteja

huhu-ja-k-rauta-kaikki-jaksot-artikkeli

K-Rauta ja Huvila & Huussi ovat toteuttaneet yhdessä kymmeniä erilaisia mökki- ja piharemontteja. Katso kaikki remontit ja aloita oman mökki- tai piharemontin suunnittelu.

Katso lisää

Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-kuva-k-rauta-artikkeli

Jos haluat saada parhaat tarjoukset sekä ideat ja ohjeet suoraan sähköpostiin, käy tilaamassa K-Raudan uutiskirje.

Tilaa uutiskirje