K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Piharakennuksen valinta

Haaveiletko puutarhakylpylästä vai tarvitsetko säilytystilaa? Sopiva piharakennus löytyy ihan joka tarpeeseen. Tutustu erilaisiin piharakennuksiin ja rakenna pihastasi todellinen paratiisi.

Pihatalo: Monipuolinen ratkaisu jokaiseen pihaan

piharakennuksen-valinta-k-rauta-artikkeli-pihatalot

Pihataloja löytyy monen kokoisina ja moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Parhaimmillaan pihatalo on erinomainen vierasmaja, jossa sopii itsekin viettää ihania kesäpäiviä. Pihatalo sopii erinomaisesti myös rantamajaksi, jos mökillä tai kotipihalla on rantaviivaa käytössä. Saat pihataloista eniten irti, kun asennat pihatalolle valot sekä terassilämmittimet. Näin pihatalosta on iloa pitkälle syksyyn.

Pihasauna sopii pienellekin pihalle

piharakennuksen-valinta-k-rauta-artikkeli-pihasaunat

Pihasaunat ovat usein kompaktin kokoisia, joten löydät varmasti sopivan pihasaunan pienellekin pihalle. Pihasauna tarjoaa paikan rentoutumiselle sekä laadukkaille löylyille, mutta pihasaunasta saa myös rakennettua upean spa-kokonaisuuden, kun satsaat ylellisiin yksityiskohtiin ja asennat pihasaunan viereen pihasuihkun ja poreammeen.

Pergola: Oleskelutilaa ja näkösuojaa

piharakennuksen-valinta-k-rauta-artikkeli-pergola

Pergola on selkeälinjainen, moderni ja tukeva valinta pihalle ja terassille rajaamaan oleskelutilaa ja tarjoamaan näkösuojaa. Pergola sopii täydellisesti myös ylelliseksi kesäkatokseksi aurinkovuoteen ja valkoisten verhojen kera. Rakenna pergolasta sateenkestävä lisäämällä valokate ja viritä pergola uniikiksi yhdistämällä kaksi pergolaa pitkän ruokapöydän päälle kesäkeittiön viereen. Ripusta lyhtyjä tai kristallikruunut kattoon.

Pihakatokset: Suojaa sekä säilytystilaa

piharakennuksen-valinta-k-rauta-artikkeli-varasto

Pihakatokset sopivat erinomaisesti erilaisiin säilytysratkaisuihin ja ne tarjoavat suojaa esimerkiksi polkupyörille. Pihakatoksesta saa helposti myös jätekatoksen tai miksei vaikka grillikatoksen ja suojan paljulle. Pihakatokset sopivat mihin tahansa tarkoitukseen, jossa suojaa tarvitaan markiisia enemmän mutta vajaa vähemmän.

Muista myös katto

Kun olet löytänyt itsellesi sopivan piharakennuksen, muista valita piharakennuksen henkeen sopiva bitumikate.

Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-kuva-k-rauta-artikkeli

Jos haluat saada parhaat tarjoukset sekä ideat ja ohjeet suoraan sähköpostiin, käy tilaamassa K-Raudan uutiskirje.

Tilaa uutiskirje