K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Pyhtään mökkiremontti

Olimme mukana toteuttamassa mökin sisäremonttia Huvila & Huussi -ohjelmassa. Katso vinkit mökin sisäremonttiin, pintamateriaalien valintaan sekä mökkiremontin upea lopputulos.

Pyhtäällä sijaitseva sisarusten omistuksessa oleva pyöröhirsimökissä oli paljon neliöitä, mutta liian ahtaat tilat. Tilan ahtaus johtui pääasiassa huonesuunnitelmasta ja vanhassa mökissä oli makuuhuoneita jopa liikaa asukkaiden tarpeisiin. Vanhan mökin alakerta oli myös tosi matala, joten sisarukset olivat miettineet koko yläkerran poistamista olohuoneen osalta.

Vanha mökki oli äidin näköinen: Näitä muutoksia kaivattiin

Mökki siirtyi sisaruksille noin viisi vuotta sitten äidin kuoltua. Vanha mökki oli siis vielä täysin äidin näköinen. Uuteen mökkiin haluttiin lisää valoisuutta, enemmän tilaa sekä paremmin nykytarpeisiin sopiva pohjaratkaisu. Koska mökki sijaitsee kauniilla paikalla, sisarukset halusivat saada näkymät aremmin esiin aina mökin sisälle saakka. Lisäksi mökkiin haluttiin uusi takka, koska vanhaa ei voinut enää käyttää.

Mökin uudet pintamateriaalit oli helppo valita K-Raudan asiantuntijan kanssa

huvila-ja-huussi-pyhtaa-k-rauta-artikkeli-yleiskuva

Sisustusarkkitehti Mikko Vesanen valitsi mökin uudet laatat ja lattiat yhdessä K-Rauta Merituulen Henri Hyvärisen kanssa. Mikon mukaan mökin pintamateriaalien valinnassa voi olla rohkeakin, mutta materiaalien käyttötarkoitus tulee pitää kirkkaana mielessä.

Mökin uudeksi keittiöksi valittiin Cello-keittiö

Pyhtään mökin uusi keittiksi valittiin Cello-keittiö. Uuteen keittiöön valittiin laminaattitasoksi musta laavakivi, Nummen nanolaminaattiovet, Pyynikin valkoiset ovet sekä V0076- ja V0078-vetimet. Keittiön hinta on 3438€.

huvila-ja-huussi-pyhtaa-k-rauta-artikkeli-keittio

Katso lisää ideoita keittiöremonttiin ja aloita uuden keittiön suunnittelu suunnittelupalvelumme avulla.

Myös terassille tuotiin uutta ilmettä

Vaikka suurin muodonmuutos Pyhtäällä tehtiinkin mökin sisätiloihin, päivitettiin remontissa myös mökin terassin varustelu vastaamaan paremmin mökin uutta ilmettä.

huvila-ja-huussi-pyhtaa-k-rauta-artikkeli-terassi-grilli

Terassille valittiin uudeksi grilliksi laadukas Cello Platinum 6 -kaasugrilli. Kuudella polttimella, takapolttimella, ruskistuspoltinyksiköllä ja Cello Cooking System -valmiudella varustettu Cello Platinum 6 on erinomainen valinta monipuoliseen grillaukseen suuremmallekin porukalle. Grillauksen helpottamiseksi grillin vierelle valittiin Cello Salou -tarjoilupöytä. Lue lisää vinkkejä grillaukseen ja grillin valintaan ja löydä sinulle sopiva grilli Suomen suurimmasta grillikaupasta.

huvila-ja-huussi-pyhtaa-k-rauta-artikkeli-terassi-kalusteet

Terassille valittiin myös uudet puutarha- ja terassikalusteet, joiden ääressä ruokailu ja kesäpäivien viettäminen onnistuu helposti ja mukavasti. Kuvassa olevat pöytä on Cello Samos ja tuolit ovat Cello Farot.

Katso lisää vinkkejä mökkiremonttiin

Mökillä viihtyy paremmin kun paikat ovat kunnossa. Alta löydät ajankohtaiset ja hyödylliset vinkit mökin kuntokartoituksesta ulkomaalaukseen ja hyödyllisiin remontointi-ideoihin.

huvila-ja-huussi-pyhtaa-k-rauta-artikkeli-makuuhuone

Katso lisää K-Raudan ja Huvila & Huussin yhteisiä projekteja

huhu-ja-k-rauta-kaikki-jaksot-artikkeli

K-Rauta ja Huvila & Huussi ovat toteuttaneet yhdessä kymmeniä erilaisia mökki- ja piharemontteja. Katso kaikki remontit ja aloita oman mökki- tai piharemontin suunnittelu.

Katso lisää

Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-kuva-k-rauta-artikkeli

Jos haluat saada parhaat tarjoukset sekä ideat ja ohjeet suoraan sähköpostiin, käy tilaamassa K-Raudan uutiskirje.

Tilaa uutiskirje